Így előzi a Tron az Ethereumot?

spot_img

Izgalmas GIF került közzétételre a Twitteren, az Ethereum, és a Tron napi tranzakciószáma kerül összevetésre. Sietve hozzá kell tennünk, hogy a megosztó nem a Binance, a Coinbase, vagy valamely másik, a két projekt rivalizálásában elfogulatlan szereplő, hanem a Tron, és a BitTorrent közösségek egyik tagja. Ettől függetlenül az animált ábra érdekes, struktúrájában a motanában divatos fektetett oszlopdiagramokat követi, időbeli változásukat bemutatva.

Esetünkben viszonylag rövid időről, alig három évről van szó, a pozíciócserék sem rajzolódnak ki igazán, hiszen csupán két projekt került ábrázolásra. Az viszont kétségtelen, hogy ha hitelesek az ábra száma, akkor a napi tranzakciószám tekintetében a Tron bizony már rá is vert egy jó nagyot az Ethereumra, a trend pedig úgy tűnik erősödik.

Ahogy azt a twitterezők is hozzáteszik kommentek formájában, nagy kérdés, hogy pontosan milyen tranzakciókról van szó, mindig érdemes megvizsgálni, hogy milyen use-case, felhasználási terület áll a magas tranzakciószám mögött. Különösen fontos a hitelesség ellenőrzése egy olyan projekt esetében, mint a Tron, hiszen Justin Sun alapító, és úgy általában az egész csapat híres a túlzó, sőt, az egyenesen “üres”, vagy akár kissé félrevezető bejelentésekre, híresztelésekre egyaránt.

Ha többet szeretnél tudni az olyan kulcs jelentőségű blokklánc platformokról, mint például az Ethereum, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatra, rövid, emailben érkező anyagokkal mutatjuk be a terület működését, és könnyen emészthető részleteit.

Úgy tűnik 2018 végétől, és különösen 2019 során fordultak meg az “erőviszonyok”, a Tron ebben az időszakban vette át a vezető szerepet a tranzakciók számában. Nem lesz azonban könnyű dolga a Tron munkatársainak, ha valóban minden tekintetben diadalmaskodni kívánnak az Ethereum felett, hiszen míg előbbi egy úgynevezett harmadik generációs blokklánc, utóbbi második generációs.

Technológiai előnyei lehetnek ugyan a “fiatalabb” projektnek, azonban az Ethereum ismertsége, és beágyazottsága a kriptopénzek piacán, és a blokklánc iparban mindenképpen jelentősebb. A Tron-ról, és viselt dolgaikról írott összes anyagunkat itt láthatjátok, egyben arra kérünk, hogy mondd el egy komment formájában, hogy mit gondolsz a Tron, és az Ethereum összevetéséről!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img