Ha kéne a Jézuskától egy Tesla Cybertruck, a Binance megoldja

spot_img

Mint emlékezetes, a Tesla elektromos autó gyár első embere, az excentrikus Elon Musk nemrég bemutatta legújabb termékét, a Cybertruck néven ismert, extravagáns autócsodát. A bemutató nem zajlott zökkenőmentesen, amikor a törhetetlennek mondott ablakokhoz hozzávágtak egy vasgolyót, azok annak rendje és módja szerint betörtek, legalábbis megrepedtek.

Bár sokak szerint tervezett médihackről volt csupán szó, tény és való: szinte felbecsülhetetlen értékű médiamegjelenéseket kapott a gyártó, és az autó az eset következtében. Akárhogy is, mindenképp egy különleges gépjárműről van szó, mely sokak fantáziáját megmozgatta, most a Binance, és a TROY közös karácsonyi nyereményjátékának keretében a Kripto Akadémia olvasói is hozzájuthatnak egy menő járgányhoz.

Az esélyek egyenlőek, reméljük, hogy cikkünk elolvasása, és a játékban való részvétel után Magyarország útjain is láthatunk egy példányt.

Az autó értéke 50 000 dollár, de ez nem minden, még további 50 000 dollár értékű TROY token is gazdáját keresi. Lássuk a részleteket!

  • A játék időtartama hazai időzóna szerint: 2019 december 24. 01.00 – 2019 december 30. 01.00.
  • A felhasználók a TROY kereskedési mennyiségük szerint kerülnek rangsorolásra, eladások, és vásárások egyaránt érvényesek.
  • Az első helyezett nyer egy TESLA Cybertruck gépkocsit.
  • A második helyezett nyer 10 000 dollárnyi TROY tokent.
  • A harmadik helyezett nyer 5000 dollárnyi TROY tokent.
  • A nyegyediktől, a tizedik helyezettig fejenként 20 000 dollárnyi TROY token kerül kiosztásra.

Minden lehetséges TROY kereskdési pár játszik, a TROY/BNB, TROY/BTC, TROY/USDT egyaránt. Az autóra vonatkozó nyeremény tartalmazza az eljuttatási, és adózási terheket egyaránt, azonban a főnyeremény szerencsés gazdája dönhet úgy is, hogy azonos értékű TROY tokent választ.

A játékban való részvételnek természetesen előfeltétlene, hogy rendelkezzünk Binance regisztrációval, ezt itt tehetjük meg, pillanatok alatt.

A játék során a Binance a TROY, és az USDT árai kapcsán a kereskedési pár átlagolt kereskedési értékét fogja használni, a visszaélésekre tett próbálkozásokat, például a többszörös regisztrációt, az “önmagunkkal” való kereskedést kiemelten fogják monitorozni egyebek mellett, kizárásra kerülnek azok a felhasználók, akik ezekkel az eszközökkel élnek.

A nyeremények a játék lezárását követő két hétben kerülnek kiosztásra, érdemes most regisztrálnunk, hogy felkészüljünk a részvételre!

Mi mindenkinek sok sikert remélünk, hiszünk abban, hogy Magyarországon vannak olyan traderek, akik tudásukkal, tőkéjükkel, és talpraesettségükkel képesek arra, hogy megkapják ezt az igazán szép főnyereményt! Addig is nézzük meg újra a Cybertruck akár szándékoltan, akár véletlenül félresikerült, ám mégis lenyűgöző bemuatóját:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img