BrewDog Budapest: újabb kriptovaluta-elfogadóhely a fővárosban

spot_img

Korábban már többször is írtam nektek az Eligmáról. A szlovéniai blokklánc startup egy olyan kriptopénzeket támogató fizetési alkalmazást fejlesztett ki, amit hazájuk legnagyobb bevásárlóközpontja mellett, már a környező országokban is használni kezdtek, első termináljaikat pedig nemrégiben Budapesten is üzembe helyezték.

Bitcoin City – új nevet kap Szlovénia legnagyobb bevásárlóközpontja

Mivel egy ideje már nem hallottam az Eligmáról, felkerestem a honlapjukat, ahol sikerült is kiszúrnom azt a hírt, amelyben köszöntötték első magyar partnerüket, a BrewDog Budapest bárt, ahol nem mellesleg éppen néhány hete került sor az első hazai Bitcoin Cash Meetup-ra is.

A Brewdog Budapest a saját bemutatkozása szerint:

Tudtad, hogy Budapesten nyitott meg a világhírű BrewDog első kelet-európai sörbárja!? 25 sörcsap, igazi nagyágyúk egyenesen Skóciából, folyamatosan változó sörkínálat, két hetente külföldi vendég sörfőzdék és még sorolhatnánk… Gyere-gyere, itt a helyed!

Információink szerint a hely direktben csak a Bitcoin Cash fizetéseket támogatja, de azok, akik az Eligma saját walletjét használják (Elly), más tokeneket is fel tudnak használni a vásárlás során (BTC, ETH, GoCrypto Token). Ha a környéken járunk, mi biztos adunk majd egy esélyt a BrewDog-nak, amit az Anker köz 1-3. szám alatt találhattok meg.

Ha nincs bitcoinod amit elkölthetnél, látogass el a Coinmixed oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img