Egy éves lett az Inlock

spot_img

A magyar peer-to-peer hitelezési platform tegnap ünnepelte az első születésnapját. Pontosabban: hosszú fejlesztés és előkészítés után egy évvel ezelőtt indult el élesben a tokenmarket funkció, majd utána a szuperpozícó és végül a peer-to-peer hitelezés.

Ez elmúlt egy évben az Inlock 6000 felhasználót gyűjtött, akik összesen 143 ezer pénzügyi tranzakciót hajtottak végre és közel 10 millió dolláros forgalmat generáltak. Akik kölcsönadtak, azok átlagban 14%-os kamatot zsebeltek be az Inlockon.

Nézd meg a friss kamatokat az Inlock honlapján és add kölcsön a kriptopénzedet!

Ez alatt az egy év alatt az Inlock natív tokenje is bekerült egy tőzsdére, a Liquid-re, ahol ILK/BTC és ILK/ETH páron cserélhetjük a tokeneket. A termék is több fejlesztést kapott, pl. a BNB alapú hedging-et, de egy nagyobb ráncfelvarráson is túlesett az év második felében a platform.

Az Inlock szülinapi blogposztja beszámol az idén esedékes újításokról is:

  • Ilyen a készülő mobilos alkalmazás, ami Android és iOS kütyükre is elérhető lesz.
  • Beindul az INLOCK Staking nevű szolgáltatás, amivel gyakorlatilag fix kamatozással tudnak gyűjteni az adott kriptopénzből a felhasználók
  • Élesbe áll az INLOCK Shield, ami a lezárt fedezetet védi a flash crashek, pillanatnyi árugrások ellen.
  • A csapat dolgozik egy egy white label programon. Ez azt jelenti, hogy ha elkészül, akkor bárki tudja integrálni az INLOCK szolgáltatásait saját termékeibe.

/Inlock blog/

InLock: sikerrel zárult a tesztünk első része

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img