InLock: sikerrel zárult a tesztünk első része

Megosztom

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy kipróbáltuk a magyar hátterű InLock platformot, ami kriptopénz alapú kölcsönök felvételére és kihelyezésére ad lehetőséget.

Első tapasztalataink az Inlock platformon

Az egyik alapító által közzétett felhívás szerint, oldalukon akkor kiemelkedően jó feltételek mellett, 20-30%-os éves kamattal találtak gazdára a hosszú lejáratú kölcsönök. Erre az ajánlatra mi sem tudtunk nemet mondani, bár akkor még nem sejthettük, hogy a bitcoin pár órával később kezdődő őrült zuhanása a platform felhasználóiként minket is egy új helyzet elé fog állítani.

A megváltozó piaci hangulat már a hitelfelvevőknek kedvezett, mi pedig szomorúan vettük tudomásul, hogy erről a lehetőségről most lemaradtunk. Ám ez sem vette el a kedvünket attól, hogy tovább próbálkozzunk és ahogy az a kriptopénzek történelme során már oly sokszor bebizonyosodott, a hodlerség most is meghozta gyümölcsét.

A 20 és 25%-os kamattal kihelyezett kölcsöneink két nap után végül gazdára találtak és valaki még a 30%-os ajánlatunkba is belekóstolt.

Az InLock tesztelésére tett kísérletünk első felét ezzel mi pozitív eredményként könyveltük el: a pénzünk a hagyományos piacokon elérhető befektetési lehetőségeknél messze jobb feltételek mellett növekedhet tovább. A dolog lényegi része, a lejárat után a tőkénk és a hasznunk kivétele persze még hátravan, de az eddigi tapasztalataink alapján minket nem kellene túl sokáig győzködnie senkinek sem ahhoz, hogy ezeket hasonló feltételek mellett ismét befektessük az oldalon.

A korábbi posztunkban egyébként említést tettünk arról is, hogy hétfőtől már egy nemzetközi tőzsdére is bekerülhet majd az InLock saját tokenje az ILK, amivel kapcsolatban persze meg is indult a találgatás a srácok Telegram csatornáján.

A korábbi beszélgetésekben és hírlevelekben elejtett információk alapján, azt már nagy valószínűséggel tudni lehet, hogy egy ázsiai bázisú tőzsdéről van szó, ami számlás és kártyás befizetési lehetőségekkel is rendelkezik és egyike a 10 legnagyobb valós forgalommal rendelkező (tehát nem hamisított adatokkal manipuláló) tőzsdének.

A 10 legnagyobb valós forgalommal rendelkező tőzsde

A fenti információk alapján a szerkesztőségben arra tippelnénk, hogy a japán Liquid lehet majd a nyerő, de Csabai Csaba szeptember eleji blogposztja alapján valószínűleg a második felvétel bejelentésére sem kell már sokáig várnunk:

“…van rá esély, hogy a jelenleg már tuti befutó kripto-tőzsde mellett még eggyel le tudjuk zárni időre a tárgyalásokat.”

Mi kíváncsian várjuk az ezzel kapcsolatos fejleményeket és azt, hogy az InLockon letétbe helyezett pénzünk maradéka is gazdára találjon.

Az ILK tokenek a Coinmixed és a MrCoin oldalán is megvásárolhatóak.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel