Egy BTC-t ígér a Crypto.com annak, aki eltalálja a felezéskori értéket

spot_img

Ahogy arról mi is többször beszámoltunk, közeledünk a Bitcoin halving-hez, vagyis a híres-neves felezéshez. Hogy ez milyen árfolyamot hozhat – ha hat egyáltalán az árfolyamra – az egy kicsit olyan, mint az igaz szerelem létezése: senki sem tudja, hogy van-e ilyen, de mindenki szeretne hinni benne. Mármint abban, hogy emelkedni fog a bitcoin ára.

A Crypto.com egy nyereményjátékkal teszi még izgalmasabbá a várakozást, bizony egy egész bitcoint adnak annak, aki “eltalálja” a behrangozó tweet alatti kommentben az árat, sajnos azonban nem túl pontos a megfogalmazás, nem tudjuk például, hogy hajszálpontos (e.g.: 10 123,123) vagy hozzávetőleges (e.g.: 10 K) árat kell-e mondanunk, az eddigi tippek tanúsága szerint pontosabb értékekről van szó.

A Crypto.com nem mellesleg kriptopénz adásvétellel, tőzsdei szolgáltatásokkal, kamatos betétekkel, hitelnyújtással, kereskedelmi elfogadással folalkozik, gyakorlatilag mindennel is. Egy viszonylag kevésbé ismert szolgáltatóról van szó, nem csoda hát, hogy igyekeznek némi népszerűségre szert tenni ezzel az akcióval.

Roppant egyszerű a tennivalónk, ha még nincs Twitter fiókunk, akkor készítenünk kell először egyet, ha pedig már van, akkor egész egyszerűen kommentelnünk kell az eredeti poszt alá, nem mást, mint az árfolyamjóslatunkat. Annyiban szerencsére precíz a kiírás, hogy a felezés napjára, vagyis május tizenkettedikére teszi a tippek beérkezését.

Ha szeretnéd jobban érteni a blokkjutalom fogalmát, általában a kriptopénz bányászat jelentőségét, és a blokkjutalom működését, akkor iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, tudj meg többet a piac működéséről. A sorozatban áttekintjük a pénz rövid történetét, megértjük a kriptopénzek, a blokklánc esszenciáját, többek között még kereskedni is megtanulunk, iratkozz fel még ma!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img