Binance: a te éved a tőzsdén

spot_img

A Spotify robbantotta be a ‘Year in Review’ típusú featuret a köztudatba és egyre több cég igyekszik lemásolni ennek a sikerét. Legutóbb a Binance-től tudtam meg, hogy a 2019-es évemben mivel is voltam elfoglalva az ő platformjukon. A szerkesztőségből vannak akik már hetekkel ezelőtt megkapták a levelet, jómagam csak ma.

Aki nem tudja miről van szó: a year in review egy olyan évvégi összegzés, ami tartalmazza, hogy hogyan használhatad az adott terméket. A Spotify az év végén tudatja veled, hogy milyen előadót hallgattál a legtöbbet, milyen stílust hallgattál a legtöbbször, melyik volt a kedvenc albumod, stb. A Binance esetében olyan szaftos dolgokat tudhatsz meg magadról, mint:

  • hányszor jelentkeztél be az adott évben
  • hány ordert adtál fel
  • mekkora volumennel kereskedtél
  • hol kereskedtél többet, a spot, a margin vagy a futures tőzsdén
  • mekkora volt a legnagyobb egyenleged és a legnagyobb napi volumened
  • melyik volt a legtöbbet kereskedett kriptopénzed

Érdemes azt is megnézni, hogy mekkora volumennel kereskedtél egész évben. Ha tudod, hogy mennyi jutalékot fizetsz, akkor kiszámolhatod azt is, hogy mennyi pénzt fizettél be a Binance-nek jutalék gyanánt. Ez a százalék valószínűleg 0.1% vagy kevesebb lesz, de konkrét összegben, egész évben, ez már elég jelentős pénzt is kitehet. A nemrég meghirdetett akciónkban ennek a jutaléknak a 20%-át visszafizetjük neked, amit minden órában, automatikusan megkapsz a Binance-en. Ha érdekel és megéri, akkor olvasd el, hogy mit kell tenned a rendszeres visszatérítésért.

Persze nem szeretnénk, hogy minden szennyest kiteregess nekünk, de ha teheted írd meg a közösségnek kommentben, hogy melyik volt a legtöbbet trédelt kriptopénzed. A szerkesztőségben többen a BTC-t jelölték meg és valakinek a VET jött ki. Írd meg azt is, ha valamin meglepődtél az adatok láttán.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img