470 000 orvosi eszközzel segít a koronavírus elleni harcban a Binance

spot_img

Ahogy arról mi is többször beszámoltunk, a Binance nem csupán a kriptopénztőzsdék között vezet, a jótékonyság terén is példamutató, vezető szerepet tölt be a kriptopénzek, és a blokklánc ipar egészében. A mostani, a koronavírus kapcsán kialakult, már szinte globális egészségügyi krízishelyzetben sem tétlenkednek, CZ bejelentése szerint négyszázhetvenezer orvosi eszközt vásároltak, ennek nagy részét már el is juttatták a rászorulókhoz.

Egészen pontosan 187 000 eszköz jutott már el kórházakhoz, a vásárolt tárgyak között vannak kesztyűk, maszkok, vírusvédelmi ruhák, fetőtlenítőszerek, sőt még a vírus kimutatásához használhat vizsgálati eszközök is. A Binance saját közösségi finanszírozás platformot is ápol, egyre szélesebb körú jótékonysági munkájuk mellett.

Olyannyira jelentős az ilyen irányú tevékenységük, hogy az ausztráliai bozóttüzek kapcsán indított gyűjtésük összesen egymillió dollárnyi adományt kalapozott össze, ezzel a magánvállalatok között kiemelkedő teljesítményt nyújtva. A jótékonyság kapcsán gyakori problémát jelentenek a visszaélések, éppen ezért a kriptopénztőzsde blokklánc alapú rendszert is üzemeltet, melynek lényege, hogy direkt módon ejuthassanak az adományok a rászorulókhoz, ellenőrizhetően, pontosan.

Ha szeretnéd jobban érteni a piac működését, ha szeretnél kereskedni kriptopénzekkel, vagy csupán a blokklánc technológiát szeretnéd érteni, akkor itakozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, tudj meg többet a bitcoin, és társai működéséről!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img