A Tradingview-n keresztül is feladhatják trade-jeiket a Gemini felhasználói

spot_img

Az amerikai Gemini együttműködési megállapodást írt alá a Tradingview elemzőoldallal, a tőzsde felhasználói így mostantól innen is képesek lesznek feladni a trade-jeiket. Az új funkció bekapcsolásához mindössze néhány klikkelésre van szükség:

1. A Tradingview oldalán menj a Trading Panel gombra és válaszd ki a Geminit. (Ha nem jelennének meg az ikonok, a jobb alsó sarokban lévő ‘három pontra’ kell rámenni.)

2. A felbukkanó ablakon keresztül lépj be a Gemini fiókodba.

3. Ezt követően a jobb oldali menüsor felfelé és lefelé mutató nyilaira kattintva hozható elő a kereskedési panel, ahol végrehajthatóak a vételi és eladási ügyletek.

A Tradingview a Gemini mellett, a Poloniex esetében is támogatja az oldalon keresztüli kereskedés lehetőségét, valamint gyakorlásra (Paper Trading) is lehetőséget biztosít. Ezek az opciók szintén a Trading Panel menüpont alatt érhetőek el.

Ha érdeklődsz a kereskedés iránt, csatlakozz a Kripto Akadémia Discord csatornájához, vagy fizess elő a Kereskedési Tippekre. Ha nem azt kaptad amire számítottál, az első 10 nap során bármikor visszakérheted az előfizetésed díját.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img