Erőteljes Tether integráció a SimpleFX-en

spot_img

Az egyik leggyorsabban növekvő margin kereskedési platform, a SimpleFX bevezette a Tether (USDT) beutalási lehetőséget és a Tether számlával való kereskedés lehetőségét. Ezzel az USDT lett a nyolcadik beépített kriptopénz a tőzsdén.

A Tethert a dollár, euró vagy forint alternatívájaként használják. Azért is hasznos, mert Tether tartásával kiküszöbölhető a kriptopénzek egyik nagy problémája, a folyamatosan változó árfolyam. Az USDT árfolyama ugyanis a dollárhoz van kötve és 1 darab USDT mindig 1 dollárt ér. A kereskedési nap végén sokan átváltják a kriptopénzüket USDT-re, hogy megőrizzék azok értékét a következő kereskedésig.

A Tetherben továbbá pont az a jó, hogy miközben megőrzi az értékét,a kriptopénzek pozitívumait is magában foglalja: anonimitás és gyors utalás. Ezen kívül a népszerű tárcák, mint a Ledger vagy Trezor is képes őket tárolni.

A stabilcoinok, mint a Tether főleg medvepiac idején hasznosak: tegnap például a 10 000 feletti árfolyamról esett vissza 400 dollárt a bitcoin, Tether tartásával kikerülhető lett volna ez a probléma.

Az integráció azonban nem ér véget ott, hogy beküldhetsz Tethert a tőzsdére. Megvan a lehetőséged, hogy Tetherben vezesd a számládat, azzal a számolj el és Tether-el nyiss pozíciót, azzal is fizetheted a fedezetet.

Ezt a lehetőséget először hozzá kell adni a fiókodhez, ezt pedig a következőképpen teheted meg:

Lépj be létező fiókoddal a SimpleFX-en és kattints a bal oldali menü gombra. Ha még nincs, regisztrálj a SimpleFX-en.

Válaszd ki az “Accounts and Deposits” menüpontot

Válaszd ki a “Live”, vagyis az éles, valódi pénzes számládat

A listából válaszd ki az USDT lehetőséget

A felbukkanó ablakban meg kell adnod még egyszer a jelszavad, ezt tedd meg

Visszatérve a tőzsde felületre a jobb oldali felső sarokban a profilodra kattinva válthatsz Tether számlára.

Beutalni a “Deposit” gombra kattintva tudsz

Kétféle hálózaton létezik a Tether (USDT). Az egyik a Bitcoin hálózatán fut, ez a Tether Omni, a másik az Ethereum hálózatán fut, ez a Tether ERC-20. Ha tárcáról vagy tőzsdéről utalnál be USDT-t, mindig ellenőrizd, hogy milyen típusú USDT-vel van dolgod és küldd át azt a megfelelő címre.

Ezen a képernyőn találod a címet, számsorban és QR kódban kifejezve:

 

Érdemes a SimpleFX-t kipróbálni, már csak a pénteki Valentin-napi ajánlat miatt is: ezen a napon ugyanis a tőzsde megfelezi a spread-eket, méghozzá 50%-kal. Ez annyit jelent, hogy az árrés a vételi és eladási ár között jóval alacsonyabb lesz, amivel a költségeid a felére csökkennek.

A SimpleFX a piacon lévő egyik leggyorsabb tőzsde, aminek főleg a mobilos kezelőfelülete erős. Mára 240 000 aktív kereskedővel rendelkezik a platform. Regisztrálj ide kattintva.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img