Egy rakat új szerződést vezetett be a Binance Futures

spot_img

Még nagyobb területet hasítanak ki a kriptopiacból a derivatív ügyletek. A Binance is nagy erővel igyekszik meglovagolni a hullámot és sorra jelenteti meg az altcoin alapú határidős szerződéseket.

Ezen a héten már bejelentették, hogy az Ontology (ONT) szerződéseket is listáznak, amivel mér 18 féle derivatívával találkozhatnak a Binance Futures használói.

Tegnap pedig újabb listázásról tudósított a Binance blogja: péntek reggel 9-től kereskedhetővé válik a VeChain, a VET/USDT határidős szerződése, akár 50X tőkeáttétellel. Ugyanígy elérhető lesz a BAT/USDT, hasonló feltételekkel.

Ez azt is jelenti, hogy innentől már a VET, a BAT és a többi kriptopénz árfolyamának esésére is játszhatunk.

Ez még nem minden: az FTX-Binance együttműködés újabb gyümölcseként long és short EOS és XRP tokeneket listáztak – ezek pár órája már elérhetőek a Binance-en. Ezek az EOSBULL, EOSBEAR, XRPBULL és XRPBEAR. Ezek a tokenek a spot tőzsdén cserélhetőek, de a „beépített” leverage miatt, ha az XRP a dollár ellen erősödik +2%-ot, akkor az XRPBULL háromszorosáva, +6%-al megy felfelé.

A Futures tőzsdén jelenleg az alábbi coinok derivatívái hozzáférhetőek:

BTC, ETH, BCH, XRP, EOS, LTC, TRX, ETC, LINK, XLM, ADA, XMR, DASH, ZEC, XTZ, BNB, ATOM, ONT.
Ha gyakran kereskedsz a Binance spot tőzsdén, tudunk egy módot arra, hogy az ismert kedvezmények mellett még 20%-al olcsóbb legyen a kereskedésed. A részleteket olvasd el ebben a cikkben.

VET?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img