Ez hangzott el Buffett és Sun találkozóján

spot_img

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a régóta húzódó találkozó Warrern Buffett, és a kriptopénz-világ néhány prominens képviselője között végre megvalósult, méghozzá Oklahomában, Buffett szülővárosában. Az ebéd egy jótékonysági licit keretében történt, a Tron alapítója, Justin Sun közel 4,5 millió dollárt fizetett azért, hogy többedmagával találkozhasson a legendás befektetővel.

A dolog pikantériája, hogy Buffett több ízben is erősen kritikusan fogalmazott a Bitcoin kapcsán, patkányméregnek, később “patkányméreg a négyzeten”-nek titulálva a kriptopénzt. Egy mexikói konferencián most Naomi Brockvell, feltörekvő YouTube sztár leült beszélgetni Sun-al, megtudakolta, hogy hogyan is nézett ki az esemény.

A beszámoló szerint kicsit olyan volt az egész, mint egy amikor egy autóban vagyunk összezárva a barátinkkal, így kénytelek végighallgatni az áradozásunkat a kriptopénzekről, ahogy Jusin mentora, Jack Ma Alibaba alapító mesélte, ő ugyanezt tette meggyőzés céljával néhány befektetővel, csak autó helyett egy hajóra vitte őket.

A cél nem Buffett meggyőződése volt, viszont állítólag sikerült bemutatni számára, hogy hogyan működik egy kriptopénz.

Azt is megtudhattuk, hogy az ajándékba adott, egy BTC-vel, és rengeteg TRX-el feltöltött SAMSUNG telefon a sokat emlegetett, nagy újdonságnak számító Fold típus volt. 1930830 darab TRX került a tárcába, nem véletlenül, ez Buffett születési dátuma, születésnapi ajándékról volt szó.

Demonstrálták számára az utalást egy kritpopénzzel, Sun szerint ezzel, és a blokklánc működésének vázolásával sikerült lenyűgözni a mára már szinte világsztárnak számító milliárdost. A tranzakciók sebessége azért is volt érdekes Buffett számára, mert több meghatározó, klasszikus pénzpiaci szolgáltató társtulajdonosaként jól tudja: egy-egy nemzetközi utalás akár napokat is igénybe vehet.

Azt is megtudhattuk, hogy az az “üzenet” azért nem igazán ment át, hogy Bitcoin pontosan hogy alkalmazza a blokklánc technológiát, viszont mindenképpen értékes a terület számára, hogy egy ennyire befolyásos szereplő – egy kicsit – közelebb került hozzánk.

Mindezen túl a fiatal Justin még párkapcsolati tanácsot is kapott: ha nem vagy biztos abban, hogy ő az igazi, akkor nem ő az igazi.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img