Beárazta már a piac a felezést? Szavazz!

spot_img

A híres-neves Bitcoin felezés, azaz a blokkjutalom felére csökkenésének nagy napja “vészesen” közeledik, észre sem vesszük, és már nyakunkon a nagy nap. Cikkünk születésekor egészen pontosan 81 nap, 16 óra, és 17 perc van hátra a május tizenkettedikén elérkező felezésig.

Ha többet szeretnél tudni blokkjtalomról, és arról, hogy pontosan mi is az a felezés, irazkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, tanuj meg kereskedni is!

Nagy kérdés, hogy pontosan mit hozhat majd az esemény, sokan arra számítanak, hogy a paicra kerülő BTC mennyiség, vagyis a kínálat csökkenése akár automatikusan, akár némi várakozás után, de -jelentős- áremelkedéshez vezet. Mások úgy látják, hogy a piac már beárazta a felezést, olyanok is vannak, akik szerint ez már tavaly megtörtént.

Az biztos, hogy nagy jelentősége van a dolognak, elég, ha áttekintjük az a figyelmet, amit ennek szentelt az ipar. Önálló oldal is készült, a BitcoinHalf.com egyetlen célja, hogy meglehetősen részletes információkat nyújtson erről, és csakis erről, egyből egy méretes visszaszámláló fogad minket az oldalt megnyitva.

Maga a Binance sem volt rest önálló aloldalt fejleszteni erre a célra, ők is egy nagy számlálóval indítanak, láthatjuk a blokk magasságot, a felezésig hátralévő blokkok számát, és persze a BTC pillanatnyi árát is. A Coingecko, és Brave New Coin is rendelkezik hasonló felületekkel, mind-mind ugyanazt a célt szolgálja.

Arról nem is beszélve, hogy cikkek tömegei foglalkoznak a témával hónapok, sőt évek óta, mind a nemzetközi, mind a lokális szaksajtóban. Mi most azonban olvasóink véleményére vagyunk kíváncsiak, szavazzuk, alakítsunk ki véleményt közösen a kérdésről!

Mi lesz a májusi felezés hatása?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img