A következő bull run-t még meg tudjuk jósolni, de mi lesz utána?

spot_img

Jian Zhuoer, Kína második legnagyobb bányászpooljának, a BTC.Top -nak főnöke kürtölte tele a sajtót mindenféle jóslással. Vagyis arról, hogy még van egy jóslatunk, aztán annyi a jóslatoknak. Egy időre. A feleződésig biztosan.

„Lassan elérünk arra a pontra, ahol már mindenki hallott a Bitcoin-ról.” – mondta Jian, utalva arra, hogy a következő felezésnél biztosan mindenkihez eljut majd a híre.

Emiatt a következő felezés körüli bikapiacot még meg tudjuk jósolni, eljön a várva várt felfutás, de hogy aztán mi lesz, azt senki nem tudhatja.

Emellett a pool alapító szerint:

  1. Akinek tudnia kéne a Bitcoinról, már rég tudni fog róla a feleződés idejére
  2. A termelődő készlet megint 50%-kal csökkenni fog
  3. A bitcoin piaci részesedése az idővel csökkenni fog és szép lassan besorolódik az olyan eszközök közé, mint a részvények, vagy az ingatlanok.

A feleződés május 12-én esedékes. Jelenleg a bányászok egy blokk írásával 12,5 BTC-t kapnak jutalmul, ez a feleződés után már csak 6,25 lesz. A Bitcoin hálózatának 2009-es elindulása óta minden négy évben történik egy jutalom feleződés. Az utolsó 2016-ban volt. Jellemző, hogy mindegyik feleződési eseményt egy egész éves bikapiac követ. Ha többet olvasnál a feleződésről vagy a Bitcoin hálózat működéséről, elég sokat írtunk róla a KriptoSuliban.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img