Mi a legjobb megoldás a karantén unalma ellen? A tanulás!

spot_img

Ezekban a napokban sokan, és egyre többen döntenek úgy, hogy önkéntes karanténba vonulnak, nagyon helyesen. A Kripto Akadémia szerkesztősége is így tett, hiszen nem szeretnénk megfertőződni, még kevésbé szeretnénk megfertőzni másokat, legkevésbé az időseket. Nincs más megoldás, mint az otthonmaradás, ennek viszont van egy komoly hátulütője. Ez nem más, mint a munka végeztével ránk köszöntő pokoli unalom, amit nem könnyű legyőzni.

Nekünk viszont erre is van egy remek megoldásunk, méghozzá az ingyenes email leckesorozatunk, a KriptoSuli!

A Kripto Akadémia 2018-as indulásakor sok energiát fektettünk abba, hogy összállítsunk egy olyan tananyagaot, ami remek kiindulópont lehet bárkinek, aki szeretné érteni, hogy mi ez az egész. Az első év siereit, és persze a piac fejlődését látva 2019 során úgy döntöttünk, hogy megújítjuk, aktualizáljuk az anyagot, ezt meg is tettük, immár egy friss, naprakész tudásbázis vár rád.

A KriptoSuli mindenkinek ingyenes, hiszen fontos feladatunknak érezzük, hogy a lehető legtöbbekhez eljuttassuk a kriptopénzek hírét, megértessük a blokklánc működését.

Moduláris felépítésről van szó, nem ömlesztve kapod az egyes leckéket, hanem egy jól felépített struktúra szerint. Lássuk a legftontosabb számokat:

  • 44 leckéből áll a KriptoSuli teljes tananyaga!
  • 2 naponta érkezik az email fiókodba egy anyag!
  • Összesen 88 napos, kényelmes tempójú tanulás!
  • Minden lecke végén elvégezhetsz egy rövid tesztet!

A tesztek azért fontosak, mert egyből ki is próbálhatod a tudásod, leckénként három-három rövid kérdés megválaszolásával, egyből látod is, hogy melyikre válaszoltál helyesen, és mi az az információ, amit érdemes átismételned az email lecke ismételt elolvasásával.

Ha pedig úgy érzed, hogy számodra kényelmesebb lenne, ha egyben kapnád meg az egész anyagot, akkor természetesen erre is van lehetőség, mindössze 19,99 euró áron!

Összesen 5 modulból áll a teljes anyag, ezek a következőek:

  • A Modul: Kripto elméleti alapok
  • B Modul: Kripto gyakorlati alapok
  • C Modul: További fontos tudnivalók
  • D Modul: Haladó kriptós ismeretek
  • E Modul: Érdekességek, gyakori kérdések

A KriptoSuli segítségével megértheted a sokat emlegetett blokklánc technológia működését, kaphatsz egy rövid, ám tartalmas pénztörténeti áttekintést, hogy kontextusba tudd helyezni a bitcoin megjelenését, ha szeretnél megtanulni kereskedni, akkor ehhez is adunk egy erős alapot, ha pedig többre vágysz az alapoknál, akkor a “D”, és az “E” modul neked szól!

Iratkozz fel még ma, töltsd hasznosan a járvány időszakát! Sikeres, élvezetes tanulást kíván mindenkinek a KriptoSuli stábja, a Kripto Akadémia teljes csapata!

Ez az anyag biztosan megtanít a kriptopénz vásárlás lényegére, az elméleti háttérre, és a gyakorlati megvalósításra egyaránt, fontos információkat kapsz a jogi háttér kapcsán is, válasz érkezik az email fiókodba mindenről, amit eddig nem mertél megkérdezni a bitcoinról, a blokklánc technológiáról, és általában a kriptopénzekről!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img