Bitcoin: +10% egy nap alatt

spot_img

A koronavírus indukálta piaci pánik és félelem egy pillanatra alábbhagyott és bejött a pozitív forgatókönyv. A bitcoin az elmúlt 24 órában +11%-ot emelkedett, jelenleg 5600 dollár fölött kereskednek vele. Az árfolyama egy nappal ezelőtt még csak 5200 dollár volt. A jelenlegi szint egy hat napos csúcs. Amíg az 5950 dolláros szintet nem törjük át, nem érdemes elbíznunk magunkat, mindenesetre a carsh legaljától számítva már 50%-ot emelkedett az árfolyam.

Az altcoinok is zöldben tudták le a napot: ETH +12%, LTC +9,3%, BNB +12,7%. – Coin360.com

A nagyobb és ismertebb traderek közül Filbfilb szerint egy ideig még megmarad a 4000$ és 6000$ közötti hullámzás. Tony Vays szerint közel vagyunk ahhoz, hogy 2000$-ra zuhanjon a Bitcoin.

Kereskedőink közül Keny ma reggel készített egy gyorsjelentést a Bitcoin árfolyamáról. Gyere fel a Discord szerverünkre és nézd meg a #videós-tartalmak szobát – itt találod majd az ő elemzését.

Sokak szerint egyébként az Európai Központi Bank által kezdeményezett gazdasági élénkítő csomag hatására csillapodott a piac. Az EKB 750 millió dollár értékben fog felvásárolni vállalati részvényeket és államkötvényeket az év végéig. Az intézkedést az olasz, spanyol és más periférikus államokra mért potenciális gazdasági csapás indokolta.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img