Egyszerűbb lett kereskedni a PrimeBit-en

spot_img

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő PrimeBit tőzsde nemrég egy nagyobb ráncfelvarrást kapott, aminek keretében egy teljesen új felületen adhatod fel a kereskedéseidet. Azoknak sem kell aggódniuk, akik hozzászoktak a régihez, ugyanis a MetaTrader 5-ös felület azért továbbra is elérhető marad.

A PrimeBit továbbra is a legnagyobb tőkeáttétellel rendelkező tőzsde, ahol nem csak bitcoin, de már egy ideje stabilcoin ellenében is tudsz kereskedni és az egész számládat is tudod USDT-ben vezetni. Ez kiváló az olyan kaotikus és zuhanásokkal teli időszakokra, mint amilyen a mostani.

Megmutatjuk, hogyan tudsz tradet feladni az új WebTrader felületen.

Alapvetően három részre tagolódik a képernynőnk.

Az első a jól ismert grafikon és a rajzoló eszközök. A kereskedők a grafikon segítségével tárják fel a jó hozam-kockázatú kereskedések lehetőségeit.

A második az ajánlati könyv (order book), amihez egy depth chart is jár. A depth chart-on érdemes figyelni a nagyobb szakadékokat, a vételi és eladási falakat. Ha az order bookban rákattintasz egy ajánlatra, akkor az abban található mennyiséget és árfolyamot átdobja neked a harmadik részbe, ahol feladhatod azt, így gyakorlatilag lemásolod az adott ajánlatot.

A harmadik rész a legfontosabb, itt lehet ugyanis megadni a saját ajánlatodat.

Válasz ki, hogy venni (long) vagy eladni (short) szeretnél. Ezután válasz ki, hogy market (aktuális áron teljesülő) vagy limites (adott ár alatt teljesülő) ajánlatot szeretnél nyitni. Írd be a mennyiséget (1) is és figyeld a Required margin sort – ennyi letétre lesz ugyanis szükséged a pozíció megnyitásához. Tőkeáttételt alul lehet állítani. Alapesetben 50X-re van beállítva, de a beállítások alatt ezt megváltoztathatod. Ajánlat feladásához kattitns a BUY (vagy SELL) gombra (2).

Ezen a részen követheted a megnyitott pozícióidat.

Bezárni az adott trade utolsó oszlopából, az “X” ikonra kattintva tudod.

Pozíció nyitás után érdemes figyelni az alább kijelölt helyeket is. Ha a margin level 50% vagy az alá esik, akkor elindul a likvidálási folyamat. Ennek részeként elindul az auto-deleveraging (ADL), vagyis az automata tőkeáttétel-csökkenés. Amíg az öt kis csík közül egy világít zölden, addig nem kell kézzel belenyúlnod, végbemegy magától az ADL szükség esetén.

Próbáld ki a PrimeBit WebTrader felületét most!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img