Bitcoint kéne bányásznunk – mondta a CME igazgatójelöltje

spot_img

Elég merész kijelentéssel állt elő Dante Federighi, akit a CME Csoport igazgatótanácsába jelöltek.

Szerinte követni kell a legnagyobb befektetőik példáját és olyan diverz befektetéseket végrehajtani, amiből mindegyik részvényesüknek értéket teremtenek. Ezért úgy lovagolná meg a trendet, hogy víz-, nap- és szélerőművek építésébe fogna. Ha ez nem lenne elég merész, akkor hozzátette: a feleslegesen megtermelet energiát pedig Bitcoin és más kriptopénzek bányászásába fektetné.

Azt is hozzátette, hogy az újonnnan kibányászott kriptopénzeket azonnal fiat pénzzé váltaná, ezzel újabb pénzügyi csapot nyitva a befektetőiknek.

Federighi harmadmagával indul az igazgatótanács két kiürülő székéért. Egyébként ő maga is a szektorban utazik: saját alapja, a Fortezza Forza RMC az olyan energiaipari nyersanyagokra fókuszál, mint az olaj.

A CME Group birtokában lévő chicágói árutőzsdén működik a legnagyobb volumennel rendelkező hivatásos befektetőnek szánt határidős kriptopénz tőzsdei termék, a CME Bitcoin Futurues. A Bitcoin Futures a március 12-i zuhanás után most újra szárnyat kapott, ami meglátszik a tőzsde volumenén is:

CME Bitcoin Futures volumen. 1 szerződés = 5 Bitcoin

/cryptopotato/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img