Felgyógyult koronavírus fertőzéséből a Ripple társalapítója

spot_img

A beszámolók szerint az USA, azon belül is New York kezd rosszabb statisztikákat mutatni a koronavírus-járvány kapcsán, mint a kiindulási pontnak tekintet kínai Vuhan. Ennek megfelelően százezres nagyságrendű a fertőzöttek száma, a halottak elhelyezése pedig egyre nagyobb problémát okoz a város vezetőinek.

A kriptopénzek területe sem lehet fertőzésektől mentes, elkapta a vírust Chris Larsan, a Ripple egyik társalapítója is. Szerencsésen felépült, Twitter csatornáján pedig arra hívta fel a hasonlóan gyógyultak figyelmét, hogy érdemes, sőt elvárható, hogy vért adjanak, ezzel segítve az antitest kutatást, amivel hozzájárulhatnak a vírus elleni harchoz

A hatvan éves Larsen 4,6 milliárd dolláros vagyonálval a kriptopénz világ legtehetősebb szereplője, már az internet boom idején is vállalkozóként dolgozott, 1996-ben hozta létre a világ egyik első online hitelezése platformját, az E-Loan-t, ez a cég az ezredfordulóra már el is érte az egymilliárd dolláros értéket.

Hasonló sikereket ért el a következő évtized során is, majd 2012-ben többedmagával meglapította a Ripple Labs-t, az XRP anyavállalatát. A San Francisco State University, illetve a Stanford diákja is volt, az egyik első állásában a Chevron-nak dolgozott, könyvelőként gyakran küldték többek között Brazíliába, és egyéb latina-amerikai országokba, hogy a helyi üzemek elszámolásait ellenőrizze.

Az E-Loan online hitelezési platform léterhozásában személyes indíttatása is volt, pár évvel korábban átverte egy hitelközvetítő, ez a frusztráció nagy szerepet játszott abban, hogy egy jobb, igazságosabb, hitelesebb felületet hozzon létre azoknak, akiknek kölcsönre van szüksége.

Mindemellett nagy támogatója a különböző buddhista szervezeteknek, egyéb jótékony tevékenységei mellett. Ha szeretnél profi kereskedőktől tanulni, csatlakozz Discord csatornánkhoz, tanulj minden nap, majd egyből kamatoztasd is tudásod a különböző kriptopénztőzsdéken!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img