Crypto.com: kripotpénz vásárlás bankkártyával, jutalék nélkül

spot_img

Rendszeresen érkeznek hozzánk kripotpénzek bankkártyával történő vásárlásával kapcsolatos kérdések, ezért több olvasónk számára is érdekes lehet a Crypto.com következő ajánlata. Korábban már több alkalommal is szót ejtettünk erről a projektről, ami egy sokoldalú mobiltárca mellett, saját Visa kártyájával teszi lehetővé, hogy a világon szinte bárhol fizethessünk kriptopénzeinkkel.

Az app kriptopénzek vásárlására is lehetőséget biztosít, a Crypto.com pedig június 2-ig eltörölte a bankkártyás utalásokat eddig terhelő 3.5%-os jutalékot. A folyamat ettől persze még nem lesz ingyenes, ugyanis a Crypto.com az aktuális piaci árfolyamnál drágábban értékesíti a kriptóit, ami például BTC esetében (a cikk írásának a pillanatában) nagyjából 1%-kal magasabb árfolyamot (spread) jelent.

A fenti országokból érkező utalásokra érvényes a 3.5%-os díj eltörlése

Az alkalmazás a bitcoin tárolására is lehetőséget biztosít, de aki itt vásárol és a kiutalás mellett dönt, további 0.0003 BTC-s (~$2) kiutalási díjjal kell hogy számoljon.

Aki ezt vonzó ajánlatnak tartja, Androidra itt, iOS-re pedig itt töltheti le az alkalmazást. Aki viszont forintért és bankszámlás utalással vásárolna kriptopénzt, annak a Coincash, a Coinmixed és a MrCoin ajánlatai között érdemes böngésznie.

Szintén a Crypto.commal kapcsolatos hír, hogy Szingapúr és az Egyesült Államok után, már Európában is megkezdték a Visa kártyák kiszállítását. Az első plasztik lapocskákat az Egyesült Királyságban élők számára postázták ki, amit hamarosan a kontinens többi régiója is követni fog.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img