Bitcoin szombaton: éledező tőzsdék

spot_img

6700 dolláron kereskedik szombat reggel a bitcoint. Két napja egy kanóc elérte a 7200 dolláros szintet is, de a kitörés nem történt meg a háromszögből. Tegnap még sikerült gyertyát zárni a háromszög felső egyenes trendvonala felett egy picivel, 7004 dolláron, majd történt egy visszautasítás, amitől aztán a jelenlegi 6700 dollárra esett az árfolyam. Mi még továbbra is ezt az alakzatot figyeljük és azt, hogy melyik irányba fog kitörni az árfolyam.

A március közepén történt nagy beesést követően már újra éledeznek a kriptós hagyományos tőzsdei piacok is. A chicagói árutőzsdén újra felfelé ível a volumen és az uptrend is. A teljesen kiszáradt március végi időszak után sikerült csütörtökön 347 millió dollárt megforgatni a tőzsdén. A New York-i Bakkt is éledezik magához képest,  összesen 19,7 millió dollárnyi bitcoin határidős szerződést kereskedtek össze a tőzsdén.

A mentőcsomagok indukálta hagyományos piacokon észrevehető kisebb fellélegzés így ezeken a tőzsdéken is látványos eredményeket produkált, ami mindenképp bizalomgerjesztő.

XTZ/BTC páron profitálnánk

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img