A Binance csendben eltávolította a VISA nevét az új kártyájáról

spot_img

Nagy hírverés övezte a Binance hamarosan piacra kerülő bankkártyáját. Egy hete, a bejelentésben azt mondták, hogy a Binance Card-nak a Visa lesz a kibocsátója. Azóta rejtélyes módon eltűnt minden Visa-ra való utalás a bejelentős posztból, még az illusztrációnak szánt képekből is kitörölték a Visa logóját.

A blogposzt eredetileg így írta le a fejleményt: „A Binance Card kibocsátója a Visa és több mint 46 millió helyen fogadják el a világ 200 országában, aminek hála kriptóval vásárolni könnyebb lesz, mint valaha.” Ez a sor már nem szerepel a blogposztban, de csak a Visa neve került ki és a fizetési hálózatra vonatkozó adatok érintetlenül maradtak. Az új verzió szerint „A Binance Card-ot online és offline 46 millió helyen fogadják el, több mint 200 országban, aminek hála kriptóval vásárolni könnyebb lesz, mint valaha”.

A blogposztban publikált mockup így nézett ki:

És így változott át ma reggelre:

A theblock megkeresésére egyelőre nem válaszolt a Binance, így nem tudjuk, hogy mi áll a dolog hátterében.

A Binance bankkártya csak az egyik jelentős fejlemény volt mostanában a Binance életében. A legnagyobb és legmegbízhatóbb kriptotőzsde nemrég megerősítette, hogy felvásárolja a CoinMarketCap-et, a legismertebb coinokat és piaci adataikat listázó oldalt; ezen kívül leleplezte terveit is egy saját bányász pool elindítására. Ha a Binance-en kereskedsz, az összes kifizetett jutalékaid 20%-át visszakaphatod, ha a Kripto Akadémia linkjével regisztrálsz a tőzsdére. A visszatérítési programról itt olvashatsz részleteket.

/theblock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img