7500 VET-et érhet egy jó kérdés a közelgő Sunny Lu AMA során

spot_img

A kriptopénzek piacán jól megszokott AMA, vagyis Ask-Me-Anything jön hamarosan, egész pontosan április 23-án, magyar idő szerint este tízkor, a “kérdezett” pedig nem más, mint Sunny Lu, a Vechain első embere. Ez a mostani esemény azért is különleges, mert a kiválasztott kérdéseket egyenként 7500 VET-el jutalmazzák a szervezők, összesen tíz kérdés lesz, így 75 000 VET keresi gazdáját.

Három elemből épül fel az esemény, először lesz egy rövid bevezető a Vechain általános munkájáról, majd a már említett, előre kiválasztott kérdéseket kapja meg Lu, végül a Crypto.com Telegram csatornáján is fel lehet tenni még néhány kérdést a sikeres vállalkozónak.

A moderátor a Crypto.com community managere lesz, a részvételhez szükségünk lesz a Crypto.com appra, csak ezen keresztül tölthetjük ki azt a Google formot, ami a jelentkezéshez, és a kérdéseink beküldéséhez kell. Sőt, nem csak a Crypto.com app regisztráció során megadott felhasználónevet, de a Telegram felhasználónevünket is meg kell adnunk, nagy valószínűséggel mindkettőt ellenőrzik a szervezők.

Áprlis 20-án, 22.00-kor zárul a jelentkezés, így még öt napunk van, hogy kitaláljunk egy igazán jó kérdést! Addig is iratkozzunk fel a KriptoSuli névre keresztelt ingyenes leckesorozatunkra, érdemes csatlakozni a Discord csatornánkhoz is, ahol naponta adunk kereskedési tippeket!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img