Újabb, ezúttal játékkártyával állt elő a Binance

spot_img

Ahogy arról nemrég is beszámoltunk, a népszerű, sőt, piacvezető kriptopénztőzsde, a Binance partneri együttműködésben a Visa-val olyan plasztikkártyát adott ki, amivel a kriptopénz alapú vásárlásaink lényegesen egyszerűbbek. Majd pár nap múlva a Visa logó rejtélyes módon eltűnt a kártyákról, azóta sem teljesen világos, hogy pontosan miért.

Most ismét egy kártyával álltak elő, a Twitteren érkezett a “bejelentés”, viszont semmilyen kommentárt nem fűztek az alábbi tweet-hez, kivéve egy kérdést: “Ki akar játszani?”. Hogy pontosan mi a célja, azt nem tudjuk, könnyen lehet, hogy egész egyszerűen marketing célú eszközről, netán ajándéktárgyról van szó.

Közelebbről megnézve azt látjuk, hogy igazán szép, egyedi stílusú franciakártyáról van szó, még saját tok, sőt pókerasztal is tartozik hozzá:

Hiába kerestük, semmilyen nyomát nem találtuk a kártyának, pedig szerettünk volna bővebb információt, magyarázatot találni. Az mindenesetre biztos, hogy nem ez az első alkalom, hogy a francia kártya találkozik a kriptopénzek világával korábban például megjelent ez:

Természetesen a különböző kártyákon túl az sem példa nélküli, hogy egy startup közös “halmazt” próbáljon találni a póker, a kriptopénzek, és a blokklánc között, vannak olyan projektek, amik gyorsabb ki- és befizetéseket, illetve a blokkláncnak köszönhetően nagyobb transzparenciát, és a bizalomhiányból eredő problémák megoldását ígérik:

A Bitcoin 2009-es megjelenése óta számos pókerjátékos “nyergelt át” a kriptopénzek területére, legalábbis sokan vannak, akik kiegészítő tevékenységként kereskednek különböző coinokkal, tokenekkel. A válasz a kérdésre, miszerint miért vonzó ez a piac a pókerjátékosoknak egyszerű, elég ha megnézzük mi kell a pókerhez, máris látjuk, hogy ugyanarról van szó a bitcoin világában is:

  • Kitartás, “szellemi állóképesség”
  • Pszichés erő
  • Stratégia

Bizony, olyan mértékű a volatilitás a kriptopénzek piacán, hogy az már szinte szerencsejáték, ám ezt könnyen kalkulált kockázatvállalássá fordíthatod, ha feliratkozol az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunra, ha pedig már úgy érzed sokat tudsz a kereskedésről, akkor csatlakozz Discord csatornánkhoz, ahol naponta várunk tippekkel!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img