Töltsd le a Binance tárcáját és szerezd meg az ajándék tokeneket

spot_img

A Binance 2018 nyarán vásárolta fel a Trust Walletet. A tárca azóta is a tőzsde által hivatalosan ajánlott mobil wallet alkalmazás.

A Trust Wallet több, mint mint 40 coin és ezernyi ERC20 token tárolására alkalmas, de emellett még 7 kriptovaluta stake-elését is támogatja (Tron, Tezos, Callisto, Tomo, Cosmos, Vechain, Iotex, Algorand). Az app közvetlen hozzáférést biztosít a tőzsde “decentralizált” váltójához, a Binance DEX-hez is.

A Trust Wallet jelenleg futó akciójában mindenki, aki letölti az alkalmazást és létrehoz benne egy fiókot, 100 TWT tokent kap ajándékba, amiket később a tárcában lehet majd felhasználni különböző szolgáltatások és kedvezmények igénybevételére. A TWT token ugyan még nem kereskedhető, de gyakorlatilag 100%-os biztonsággal kijelenthetjük, hogy felvételt fog nyerni a Binance tőzsdéjére.

Ha szeretnél részt venni a promócióban, fontos hogy az alábbi linkről töltsd le az alkalmazást, mert csak a meghívón keresztül regisztráló felhasználók kapják meg az ajándék tokeneket.

>> Letöltöm a Trust Wallet-et <<

Útmutató a 100 TWT token megszerzéséhez:

  1. Töltsd le az alkalmazást. (Mi két telefonról végeztük el a regisztrációt, az egyik esetben a telefonszámunk megadására kértek minket, a másikban enélkül is végig tudtunk menni a lépéseken.)
  2. Indítás után klikkelj a Create New Wallet gombra.
  3. Fogadd el az oldal alján a felhasználási feltételeket, majd klikkelj a Continue gombra.
  4. Írd fel a 12 szavas helyreállító kódsorodat, majd klikkelj a Continue gombra
  5. Az ellenőrzés során klikkelj rá a fent megadott sorrendben az összekevert szavakra, majd klikkelj a Done gombra.


    6. Klikkelj a jobb felső sarokban lévő + jelre és a keresőbe írd be hogy TWT. Engedélyezd a TWT coin megjelenítését a kapcsoló átállításával.


    6. Ha mindent jól csináltál, akkor a kriptopénzeid listájában meg fog jelenni a Trust Wallet token (TWT) is. Ha szeretnél más coinokat is a tárcádban tárolni, az előbbi lépést megismételve, a keresőbe beírva engedélyezheted azok megjelenítését.

Fontos: Ha a megadott linken keresztül regisztráltál, de a TWT engedélyezése után mégis 0 tokent látsz, ne ijedj meg! A Binance a következő hónap elején fogja jóváírni az új felhasználók jutalmait.

>> Letöltöm a Trust Wallet-et <<

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img