Telegram: jövő évre tolták a GRAM tokenek árusítását

spot_img

A Telegram kitolta a Gram tokenek árusítását 2021 áprilisáig – írta a CEO egy befektetőknek szóló levélben. A csúszás egy kényszerű helyzet miatt adódott: az amerikai tőzsdefelügyelettel még mindig perben áll a Telegram és az ügy még nincs lezárva.

Az ügyben viszont a múltkor már érintett egy fontos állomást: született egy ítélet, ami határozottan megtiltotta a Telegram-nak, hogy árusítsa a GRAM tokeneket, mivel megszegte az értékpapírok kibocsátásaival kapcsolatos szabályokat.

A levél szerint a Telegram tovább fog egyeztetni a hatóságokkal, hogy jövő április 30-ig teljesen törvényesen tudja kibocsátani a tokeneket. A terveik szerint ha ezzel sikerrel járnak, akkor a befektetőik „GRAM vagy potenciálisan egy másik kriptopénzt kapnak majd, az eredetivel megegyező feltételekkel”.

Ha nem sikerülne az említett dátumig kiadni a tokeneket, akkor a befektetőket a cég részesedésievel kártalanítanák. A befektetőknek egy hetük van eldönteni, hogy egy visszatérítéssel a pénzük 72%-át visszakapják, vagy a Telegram üzenetküldő alkalmazásban kapjanak részvényeket, 10%-os bónusszal.

Egy régebben, befektetőknek tett ígéret szerint, ha április 30-ig nem megy végbe a Telegram ICO, akkor mindenki visszakapja a pénzét. Ez a visszatérítési folyamat már a múltkor elindult, de részleteket nem közölt a Telegram, így nem tudjuk, hogy hányan kérték vissza a pénzüket és pontosan mekkora tőke távozott a megtépázott vállalatból.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img