A fiatal csajokat és a nyugdíjasokat érdekli leginkább a kripto

spot_img

Meglehet, hogy a jövőben a BMW-s kulcstartó és a márkás telefon mellett, a bárpultra kicsapott Ledger is a csajozás fontos kellékévé válhat, legalábbis ezt sejtetik azok a statisztikai adatok, amiket a hétvégén tett közzé a CoinMarketCap.

A vezető kriptós adatszolgáltató oldalát havonta átlagosan 36 millióan látogatják meg. Az év első hónapjaiban ennek a forgalomnak a java az alábbi országokból érkezett:

A korábban mért számokhoz képest látványos volt a Kína visszaesése, ami a riport szerint éppen január 3-4. hetében kezdődött el, és így éppen egybeesett Wuhan és más kínai városok lezárásának időpontjával. A következtetések szerint a kínaiak figyelmét azóta vagy inkább a vírussal kapcsolatos dolgok köthették le, vagy a vészhelyzetben egy magasabb szintre kapcsolhatott az állami cenzúrát elősegítő Nagy Kínai Tűzfal, ami érinthette a CoinMarketCap-et is.

Az oldal látogatottsága ennek ellenére tovább növekedett, ami elsősorban a 18-24 éves korosztály fokozott érdeklődésének volt köszönhető. Ebből a szegmensből az első negyedévben 46%-kal több látogatót regisztráltak mint korábban, amit talán meglepő módon, de a 65 éven felüliek szintén kiugróan magas, +41%-os növekedési rátája követett.

Ugyancsak szembetűnő volt, hogy a látogatók körében feltünően magas lett a hölgyek aránya. A CMC női felhasználóinak száma világszerte átlagosan 43%-kal növekedett.

Ami pedig magukat a kriptovalutákat illeti, az alábbi coinok adatlapjai kapták a legtöbb kattintást.

A statisztikák tükrében férfi olvasóinaknak mindenképpen azt tanácsolnánk, hogy a fenti coinok legalább egyikéből tegyenek félre egy keveset hosszabb távra is, ha nem akarják életük végéig egyedül kezelni a mosógépet.

A Binance felvásárolja a CoinMarketCap-et

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img