A lassú hétvégék utalhatnak az intézményi befektetők jelenlétére

spot_img

Érdekes tweet keretében beszélt arról Changpeng Zhao (CZ), a népszerű kriptopénztőzsde, a Binance első embere, hogy a piac hétvégi viselkedésé utalhat az intézményi befektetők jelenlétére, hiszen ha “lassú” a piac, vagyis nincsenek jelentősebb kilengések, akkor az kisebb kereskedői aktivitásra utal. Márpedig ez az intézményi befektetőkre jellemző viselkedés, mármint a hétvégi munka hiánya.

Hogy mekkora jelentősége van ennek a tweet-nek, pontosabban az abba foglalt információnak, azt mindenki ítélje meg maga, mi érdekesnek találtuk a gondolatot. Már csak azért is, mert régóta vár a piac arra, hogy végre megérkezzenek a kisbefektetőknél nagyságrendekkel több tőkével rendelkező intézményi befektetők, legalábbis sokan ettől várják, vagy várták a következő nagy bull run megindulását.

Ha a fenti gondolat megállja a helyét, akkor már itt is vannak, nem kell tovább várnunk rájuk. Úgy tűnik azonban, hogy a várva várt bull run-t mégsem hozták el. Ha szeretnéd jobban érteni a kriptopénz piac működését, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, ha pedig már élesben szeretnél kereskedni, akkor csatlakozz Discord csatornánkhoz, ahol kereskedőink napi tippekkel várnak!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img