Coinmixed: stabil coin – kripto váltás 0.1%-os jutalékért

spot_img

Bitcoin, Litecoin, Ethereum. Habár ma már megszámlálhatatlanul sok kriptopénz létezik, néha még minket is meglep, hogy a “szentháromság” neve mennyire beleégett a kriptós társadalom kollektív tudatába. Szinte nincs is olyan nap, hogy szerkesztőségi email címünkre ne érkezne olyan levél, amiben a fenti coinok megvásárlására kértek tőlünk segítséget.

A Litecoin tavaly ment nagyot, értéke az év első hat hónapjában az ötszörösére növekedett, jelenleg pedig a Bitcoin közelgő felezési eseménye és az Ethereum 2.0 júliusra tervezett indulása tartja lázban az érdeklődőket.

Egy fentihez hasonló emelkedés után nem meglepő, ha a kriptopénz tulajdonosok fejében beindulnak a fogaskerekek: a növekedést mindig némi visszaesés követi, de miért adnám vissza azt a nyereséget, amit egyszer már megszereztem? Hogyan tudnám a legjobban kihasználni, ha legközelebb egy ilyen helyzet adódik?

A választ erre általában a stabil coinok jelentik, amelyekkel sokkal egyszerűbben és olcsóbban vehetjük le hasznunkat az asztalról, mintha hagyományos valutákat használnánk. A kriptopénzek euróra, vagy forintra történő átváltása és későbbi visszavásárlása a különböző illetékek és tranzakciós költségek miatt jópár százalékkal megterhelhetik bankszámlánkat, míg egy stabil coinnal ugyanezt akár fillérekből is megúszhatjuk.

A kriptovaluták stabil coinokra történő átváltására ma már a legtöbb kripto tőzsde lehetőséget biztosít, ezek használata azonban némi gyakorlatot igényel, ami az angol nyelvű kezelőfelülettel együtt már sokak számára kihívást jelenthet. Erre biztosít kiváló platformot a Coinmixed online valós idejű kereskedő felülete.

A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező váltó online felületének működését és ATM-jeinek használatát már korábban is bemutattuk nektek, azt viszont sokan nem tudják róluk, hogy egy hazai piacon egyedülálló szolgáltatással is rendelkeznek.

A Coinmixed a piacvezető cégekkel megegyező mértékű, mindössze 0.1%-os jutalékért cserébe teszi lehetővé, hogy a tárcánkban tárolt kriptopénzeket stabil coinokra válthassuk át a nap 24 órájában, ezzel maximalizálva a nyereséget. Az oldal felhasználói a szolgáltatást egy magyar nyelvű felhasználói felületen keresztül vehetik igénybe, aminek demo verziója bármiféle kötelezettség és regisztráció nélkül is kipróbálható.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img