Ingyenes lett a GTA 5

spot_img

Bár nincs köze a kriptopénzekhez, mégis sok olvasónkat érdekelheti, hogy korlátozott ideig ingyenes lett minden idők 2. legsikeresebb játéka, a Grand Theft Auto sorozat 5. része.

A 120 millió példányban eladott videójáték 2013-ban jelent meg, de azóta is az eladási listák élén áll. A hazai boltokban 10 000 Ft-ért megvásárolható GTA V-t most bárki megszerezheti, aki regisztrál az Epic Games honlapján, amihez mindössze egy email címre és egy felhasználó név megadására van szükség. Ha ezt követően aktiváljuk a 2FA biztonsági funkciót, már csak egy gombot kell megnyomnunk, hogy hozzáadhassuk a GTA V-t a gyűjteményünkhöz.

Az ajánlat jövő hét csütörtökig él. Aki addig klikkel, örökre megtarthatja a játékot, amit bármikor letölthet és telepíthet a számítógépére. (Az oldal jelenleg túlterhelt és nem tölt be rendesen. Néhány órán belül alighanem normalizálódik a helyzet.)

Az Epic Games Store egyébként az egyik legismertebb grafikus technológiát fejlesztő csapat, az Unreal Engine készítőinek tulajdonában áll, akik éppen tegnap mutatták be, hogy mire lesz képes következő generációs szoftverük, amit egy Playstation 5 segítségével demóztak nekünk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img