+35%-ot hozott az elmúlt két hónap legsikeresebb kereskedője!

spot_img

…aki Balage volt! Ha követted Balage-t két hónapon keresztül, akkor 300 000 Ft-os kezdőtőkéből indulva több, mint 400 000 forinttal végezted volna az áprilist.

Lássuk a részletesebb lebontást:

Balage, március

Balage, április

A másik régi kereskedőnknek mostanában kevésbé ment jól a kereskedés és a két hónapot -8,8%-al  zárta. Amióta Keny nálunk kereskedik, vagyis egy éve, ez az áprilisi volt az első mínuszos hónapja.

A Discord szerverünkön megnyílt a #skalp-szoba is. Itt a nagyon rövid lefolyású trédek kedvelői találhatják meg a számításukat, ugyanis az öt- és tízperces grafikont fogják kereskedni a kereskedők. Balage a múltkor már felavatta a szobát pár nyerő tréddel, nézz be oda is!

Clockwork és Cointhunter eredményeit ebben a cikkben veséztük ki.

Érdekel, hogy a jelenlegi előfizetőink mit gondolnak a Kereskedési Tippekről? A múltkor több régi tagunkat is megkértük, hogy mondják el az őszinte véleményüket a szolgáltatásról. Az ő véleményeiket az alábbi cikkben gyűjtöttük össze:

A múlt héten ünnepeltük a Kereskedési Tippek első születésnapját is. Ha érdekel, hogy honnan hová jutottunk el az egy év alatt, akkor olvasd el ezt a cikket.

A Kereskedési Tippek a Discord szerverünkön működő szolgáltatás. Magyarország legnagyobb kriptós közössége és a beszélgetések teljesen ingyenesen hozzáférhetőek, ehhez csak annyit kell tenned, hogy csatlakozol a szerverre. Szükséged lesz egy Discord regisztrációra is a használatához, a linken tudsz regisztrálni is. Ha követni szeretnéd kereskedőinket, akkor előfizetés után a Discord szerveren láthatóvá válnak számodra az ő szobáik. Előfizetni ezen az oldalon tudsz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img