Itt az első stakelhető coin a Coinbase-en, már Európában is

spot_img

Miután az Egyesült Államokban pár hete bevezették, elindult az európai Coinbase staking szolgáltatás is. Egy token, az Tezor (XTZ) vált stakelhetővé.

Egyelőre csak néhány kiválasztott ország lakói számára elérhető a staking: Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország és Hollandia. Arról nem közöltek információt, hogy Magyarországra vagy a környékbeli országokra mikor fog kiterjedni a szolgáltatás.

Ha a fenti országok valamelyikében élsz, akkor pár kattintással elkezdheted stakelni a Tezost. Vásárolhatsz egyenesen a Coinbase-en is, vagy beküldhetsz egy külsős tárcáról vagy tőzsdéről.

A Coinbase-nek a Tezos az első stakelhető coinja. Miután a Binance és más kriptotőzsdék staking szolgáltatásai már jó ideje működnek, a New York-i cég csak most lépett erre a piacra. A Coinbase-en és a Binance-en is pár kattintással lehet stakelni – pontosabban a tőzsde stakel helyetted, emiatt nem kell hosszadalmasan, tárcákkal, címekkel és beállításokkal múlatnod az időt.

A Tezos becsült staking jutalma egy évre vetítve nagyjából 5% a Coinbase-en. Tezos stakelésénél egy bevezető periódust kell tartanod: 35-40 nap után kapod meg a jutalmat az addig eltelt időre, de utána már valós időben, folyamatosan jóváírja a rendszer a coinokat.

Akárcsak más tőzsdén, a stakelés bármikor leállítható és coinok bármikor kiutalhatóak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img