Itt az első stakelhető coin a Coinbase-en, már Európában is

Megosztom

Miután az Egyesült Államokban pár hete bevezették, elindult az európai Coinbase staking szolgáltatás is. Egy token, az Tezor (XTZ) vált stakelhetővé.

Egyelőre csak néhány kiválasztott ország lakói számára elérhető a staking: Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország és Hollandia. Arról nem közöltek információt, hogy Magyarországra vagy a környékbeli országokra mikor fog kiterjedni a szolgáltatás.

Ha a fenti országok valamelyikében élsz, akkor pár kattintással elkezdheted stakelni a Tezost. Vásárolhatsz egyenesen a Coinbase-en is, vagy beküldhetsz egy külsős tárcáról vagy tőzsdéről.

A Coinbase-nek a Tezos az első stakelhető coinja. Miután a Binance és más kriptotőzsdék staking szolgáltatásai már jó ideje működnek, a New York-i cég csak most lépett erre a piacra. A Coinbase-en és a Binance-en is pár kattintással lehet stakelni – pontosabban a tőzsde stakel helyetted, emiatt nem kell hosszadalmasan, tárcákkal, címekkel és beállításokkal múlatnod az időt.

A Tezos becsült staking jutalma egy évre vetítve nagyjából 5% a Coinbase-en. Tezos stakelésénél egy bevezető periódust kell tartanod: 35-40 nap után kapod meg a jutalmat az addig eltelt időre, de utána már valós időben, folyamatosan jóváírja a rendszer a coinokat.

Akárcsak más tőzsdén, a stakelés bármikor leállítható és coinok bármikor kiutalhatóak.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel