Ethereum esélylatolgatás

spot_img

239 dolláron és 0.02507688 BTC-n áll az Ethereum jelenleg. Az előző naphoz képest nem is emelkedett és nem is esett jelentős mértékben az árfolyam.

Ebben az évben remekül ment az Ethereum-nak: az év elejétől kezdve már 89%-ot nőtt az árfolyama, 128 dollárról egészen 244 dollárig.

Miután tavaly többször elhalasztották és hibákba futottak, úgy tűnik, hogy az idei év harmadik negyedévében végre tényleg élesbe állhat az Ethereum 2.0. Rengeteg technikai újdonság mellett az új fejlesztés számunkra talán legfontosabb hozadéka az lesz, hogy a proof-of-work konszenzusról átáll proof-of-stake-re.

Ez azt is jelenti, hogy az Ethereumot azután nem kell, ill. nem lehet majd bányászni, hanem stakeléssel tudjuk fenntartani a rendszert és ezért kapunk ETH jutalmat is.

A középtávú grafikonja az Ethereumnak jeleneg így néz ki:

Ha valamikor, akkor most igazán nagy szükség van arra, hogy a projektbe vetett bizalom és úgy általában a fundamentális tényezők segítségével áttörjük a diagonális ellenállást.

Ilyen lehet a különböző DeFi, vagyis decentralizált pénzügyi alkalmazások sikere is, amikbe egyre több ETH-t zárolnak az ügyfelek.

A legtöbb esetben Bitcoinból mennek át a felhasználók Ethereumba. Ez a trend olyannyira erős, hogy most már az Ethereum blokkláncára áramlik a legtöbb “off-chain” utalás. Az elmúlt 4-5 hónapban egyre több Bitcoint, egyre több értéket transzfereltek az Ethereum láncára, amit szintén a DeFi hullám fűtött.

 

Dan Tapiero befektető, arany- és bitcoinrajongó szerint készen állunk arra, hogy egy kirobbanó felfelé ívet írjon le az Ethereum árfolyama.

Tovább jó hír, ami fűtheti a felfelé menetelt, hogy egyre több egyedi Ethereum tárca készül, mostanra már naponta több mint 100 000 darab. Ezek olyan tárcák, ahol legalább egy tranzakciót végrehajtottak.

forrás: @AntonySassano

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img