Az ADA beelőzte a Tezos-t, már a tizedik legnagyobb kriptopénz

spot_img

Múlt héten 20%-ot ment a Cardano (ADA) árfolyama, amivel három hónapos csúcsot írt le. Sikerült áttörni a tavalyi év ellenállásáan, a 0,07 dolláron is.

Miután a héten 9200-ra esett be a Bitcoin, az ADA is egy nagy gyertyaszárral elnézett $0,07 alá, amivel az előző szintet tesztelte. Végül ebből egy dupla alj lett, aminek a 0,074-es szint adta a támaszát (szürke doboz a grafikonon).

Ezután két nap alatt 7%-ot ment az ADA, érintettük a 0,0915-ös napi csúcsot is. és a tőkekapitalizációs listán is átvette a Tezos (XTZ) pozícióját a tizedik helyen. Most az árfolyam a rövidtávú, egy órás grafikonon is egy fontos ellenálláshoz érkezett.

Bitcoin ellenében jelenleg a sárga trendvonalat nem tudta átvinni az árfolyam és 900 sats körül konszolidálódik. A bikapiac még tart – rövidtávon mindenképpen, de figyeljünk a medvés jelzésekre is:

A 856 sats-nál egy fontos támasz szint található (szürke vonal), amíg ez alá nem megyünk, addig nincs okunk medvepiacról beszélni. Valószínűleg teszteli fogjuk ezt a szintet, ha szerencsénk van akkor egy erős ellenállás is kialakulhat itt.

A méginkább medvés szcenárióban 770 sats körüli (szürke doboz) szintjéig eshet az árfolyam.

/cryptopotato/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img