BNB-re kínált magas hozamokkal csábít a KAVA

spot_img

A Kava tegnap indította el saját pénzügyi platformját. A több blokklánc közötti együttműködést is támogató, hitelkihelyezést és kölcsönök felvételét lehetővé tevő DeFi projekt elsőként a Binance-el létesített partnerkapcsolatot. A megállapodás értelmében a tőzsde tokenjeinek tulajdonosai több millió dollár értékű jutalomra tehetnek szert a Kava használatával.

A BNB-vel rendelkezők letétbe helyezhetik azokat a Kava felületén, amiért cserébe USDX-et, a Kava stabil coinját kaphatják cserébe. Az USDX-et az ígéretek szerint hamarosan több más DeFi alkalmazás és tőzsde (Binance, Huobi és OKEx) is támogatni fogja.

Hogy ösztönözze az USDX tokenek kibocsátását, a Kava egy 1 éven át tartó promóciót indít Crypto Payday néven. Azok között, akik letétbe helyezik a BNB tokenjeiket, hetente 74 000 Kava tokent fognak szétosztani, ami mai árfolyamon számolva nagyjából 85 000 dollárt, egy év alatt 3.8 millió dollárt fog jelenteni. Az első kifizetésre június 24-én, szerdán kerül sor.

A Kava számításai szerint az akcióban résztvevők éves hozama elérheti a 118.5%-ot, de hamarosan más kriptopénzek (BTC, XRP, ATOM) tulajdonosai is részt vehetnek majd az USDX kibocsátásában.

Ugyancsak a napokban vette kezdetét a Kava és a Binance közös kereskedési versenye, melynek fődíja egy Tesla Cyber Truck lesz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img