Kriptopénzeket érintik a Revolut új változtatásai

spot_img

Néhány fontos változtatásról számoltak be a Revolut-nál:

Július 27-e után nem tudod majd fizetésre használni a Revolut számládon tárolt kriptopénzeket. Eddig, ha nem volt elég pénz az egyenlegeden egy kártyás fizetés teljesítésére, a Revolut átváltotta a kriptopénzedet fiatra és azzal fizetett. Ez a nyáron megszűnik és ha nem lesz elég pénz egy fizetéshez a kártyádon, akkor nem megy végbe a tranzakció. Kézzel, az alkalmazásban azután is átválhatod a kriptopénzeidet bármelyik fiatpénzre, hogy azokkal fizess.

Ezentúl te birtoklod a kriptopénzeket. A Revolut eddigi gyakorlata az volt, hogy ők a jogos tulajdonosai a kriptopénzeknek és számodra egy árfolyamnak való kitettséget biztosítanak. Július 27-től már te leszel a jogos birtokosa azoknak a kriptopénzeknek, amiket a Revoluton vásároltál. A Revolutot pedig megbízhatod, hogy adja el azokat vagy transzferelje egy másik felhasználónak. A feltételekből úgy tűnik, hogy továbbra sem küldhetsz valódi tárcacímeknek vagy fogadhatsz más kriptós tárcákból.

Az újítások főleg jogi szempontból lehet fontosak a Revolut-nak, működésben nem fogsz észrevenni változásokat – hacsak nem fizettél rendszeresen kriptóval.

Levelükben azt írták, hogy a változtatások segítségével néhány új funkcióval is bővülni fog a Revolut, de erről többet nem árultak el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img