Szabályozott európai tőzsdét indít a Binance

spot_img

Új tőzsdét indít a Binance. A váltó tegnap egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy az Egyesült Királyság pénzügyi hatóságaitól (FCA) engedélyt kapott egy angol fontot és eurót is kezelő kriptotőzsde beindítására. Az új oldal neve Binance UK lesz.

A nyár folyamán induló váltó nem csak a brit, de az európai ügyfelek számára is hozzáférhető lesz és a szigetországban honos fizetési formák mellett (pl.: UK Faster Payments Service) támogatni fogja a kontinensen belüli díjtalan és azonnali banki utalásokat lehetővé tevő SEPA tranzakciós rendszert is, ami a jelenleginél olcsóbb kriptopénz vásárlási lehetőségeket tehet majd lehetővé.

A Binance tervei szerint az induláskor 65 kriptovaluta lesz elérhető az új oldalon, a tőzsde order bookja pedig össze lesz kötve a Binance.com-mal, így a megfelelő forgalmat és a likviditást már az első naptól kezdve garantálni fogják.

A Binance igazgatója szerint London a világ második legnagyobb pénzügyi és fintech központja, ezért fontos számukra, hogy ebben a régióban is megvessék a lábukat. Szingapúr, Dél-Korea, Uganda, a Jersey-szigetek és az Egyesült Államok után, ez lesz a Binance hatodik regionális tőzsdéje, aminek vezetésével a HSBC bank egykori globális stratégiai vezetőjét bízták meg.

Ha szeretnéd visszakapni a Binance-nek kifizetett kereskedési jutalékaid 20%-át, regisztrálj ezen a linken keresztül.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img