Vajon melyik kriptopénzről beszélnek a legtöbbet?

spot_img

Időnként beszámolunk eszközökről, amik a kriptopénz érdeklődők életét tehetik könnyebbé, de legalábbis egy kicsit izgalmasabbá. Ezek lehetnek értékes információkat, vagy akár csak érdekes vizualizációkat nyújtó platformok, a ma terítékre kerülő CoinTrendz.com valahol a kettő között van.

Megtudhatjuk többek között azt is az oldal használatával, hogy melyik coinról, tokenről beszélnek a legtöbbet a közösségi médiában, legalábbis a Twitteren, ez sokat elárulhat a piac hangulatáról, pontosabban érdeklődéséről is. Cikkünk születésekor az elmúlt 24 óra során a legtöbbet említett kriptopénz -kevésbé meglepő módon- a bitcoin volt, a második helyezett pedig az IDEX, ez utóbbi egy kevéssé ismert, feltörekvő projekt.

A harmadik ismét egy jól ismert projekt, méghozzá az XRP, őt követi az ETH, majd a LINK, az ADA, a QNT, majd egy olyan szereplő, ami ismét nem okoz túl nagy meglepetést: a Tether. Sereghajtó a SHIP és a Vechain, legalábbis ezen a listán, hiszen számos egyéb szempont szerint tekinthetjük át az említettséget:

  • A legtöbb Twitter követővel rendelkező projektek, az említettség szerint listázva.
  • A legtöbb említés a kedvencnek jelölés szerint listázva.
  • A “retweet” vagyis a megosztás szerinti listázottság, darabszám szerint.

De ennél sokkal többet nyújt az oldal, a Twitter áttekintése csak egy eszköz a sok közül. Adott egy ingyenes, és egy fizetős, prémium eszközkészlet, először nézzük át, hogy mi az, amit egy egyszerű regisztráció után máris láthatunk:

  • Pump jelzések, az adott coin, és az adott kriptopénztőzsde megjelölésével.
  • Új listázások, az adott coin, és az adott kriptopénztőzsde megjelölésével.
  • Friss fejlesztések projektenként.
  • Kereskedési volumen toplista:

  • Az elmúlt 24 óra legnagyobb nyertesei, és vesztesei tőkeérték szerint:

Mindezeken túl menedzselhetjük a saját portfóliónkat, könnyedén áttekinthetjük a napi nyereségeinket, veszteségeinket, és a teljes, aktuálisan birtokolt kriptopénz mennyiségünk értékét dollárban, bitcoinban is kifejezve. Sőt, értesítéseket is beállíthatunk magunknak, ezzel is segítve a kereskedési, vagy akár a HODLer “munkánkat”.

De nem kell sem kereskedőnek, sem HODLernek lennünk ahhoz, hogy értesítéseket állíthassunk be, riasztásokat kaphatunk egy-egy coinról, tokenről, belátásunk, és persze érdeklődésünk szerint.

De akár a már említett pump, pontosabban pump-and-dump kapcsán is beállíthatunk értesítéseket magunknak, méghozzá kriptopénztőzsdék szerint, de a prémium csomagban arra is lehetőséget kapunk, hogy minden egyes -legalábbis minden egyes általuk szemlézett- tőzsdéről értesítést kapjunk, ha valakik éppen pumpálnak egy coint vagy tokent.

Ha mindez nem lenne elég, akkor még olyan meghatározó piaci mutatókról is kaphatunk értesítéseket, mint a bitcoin dominancia, a napi kereskedési volumen a piac egészén, és persze a teljes market cap, vagyis a tőkekapitalizáció. De még ICO-k is terítékre kerülnek, itt azonban véget érnek az ingyenes szolgáltatások, itt indul a prémium, vagyis előfizetéses csomag, ami a következőket tartalmazza:

  • RSI riasztás, választható kriptopénztőzsdével.
  • TA riasztások, jelzések.
  • Kereskedési volumen riasztás, választható kriptopénztőzsdével.

Végezetül a hónap dolgozója kriptopénze is szerepel a prémium csomagban, ennek lényege, hogy a CoinTrendz szakértői ajánlanak kutatásaik alapján egy coint vagy tokent, amiben fantáziát látnak. Remek eszköz, aminek már az ingyenes része is számos értékes eszközzel szolgál, érdemes tudnunk róla, még jobb, ha használjuk is! Ha tetszett az ajánló, akkor iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, tudj meg még többet a bitcoin, és társai világáról!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img