Még mindig nyereségesek kereskedőink – júniusi eredmények

spot_img

Véget ért a június és kereskedőink újra pozitív eredménnyel zárták a hónapot.

Clockwork rengeteg kereskedésben vett részt. A hónap elején remekül látta meg a WABI emelkedését és két take profit szinten 18 és 20 százalék nyereséget szerzett. Az IOTX-et is sikerült meglovagolni dollár ellenében, összesen több, mint 20% profitért. Érdemes még megemlíteni a WTC/BTC páron elért sikert is, ami összesen 19 százalék nyereséget jelentett neki és annak, aki őt követte. Végül +7,78%-al zárta a júniust kereskedőnk. Clockwork részletes eredményeit az alábbi táblázat foglalja össze:

Régi kereskedőnk, Cointhunter pont ellentétes utat járt be ebben a hónapban. Mindössze 15 kereskedési páron lépett pozícióba és csak USDT ellenében. Ha követted Cointhunter-t és az ő tradejeit, akkor + 7% nyereséget tehettél zsebre, pusztán dollárban mérve. Cointhunter a THETA, a ZIL és a VET emelkedéséből tudott szép profitokat lefölözni.

Ha tetszenek az eredémyeink és szeretnél hozzáférni Clockwork, Cointhunter és a többi kereskedőink szignáljaihoz, nézd meg előfizetési ajánlatainkat.

A héten a Discord szerverünkön nyílt napokat tartottunk, ahol bárki bepillantást nyerhetett a szerver és a Kereskedési Tippek működésébe. Több kiváló kereskedési lehetőség is adódott, illetve Balage elérhető volt egy audio chat eseményre, ahol kérdezhettetek tőle és sok grafikont is kielemzett.

A hétfői napon hivatalosan is bemutattuk két új kereskedőnket, Jonekk-et és a Dobi-t. Több hét leforgása alatt teszteltük őket, hogy ténylesen csak hozzáértő és rátermett kereskedőket mutassunk nektek. Miután sikerrel vették az akadályokat, az ő szobáik is nyitva állnak előtted.

Ebben az évben már több ingyenes kipróbálási lehetőség nem lesz a Kereskedési Tippeknél, így ha lecsúsztál az ingyenes három napról, jobb ha előfizetsz. Ezt megteheted kockázat nélkül is, ugyanis ha 10 napon belül szólsz nekünk, hogy ez az egész mégsem neked való, akkor szó nélkül visszafizetjük az előfizetésed díját.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img