A #MyBinance logóverseny nyertese az állatvilágot alkalmazta, szó szerint

spot_img

Tavaly áprilisban szervezte meg először a #MyBinance logóversenyét a népszerű kripotpénztőzsde, nemrég ismét meghirdették, múlt hét hétfő volt a beküldési határidő, most pedig már ki is hirdették a nyertest. A feladat egyszerű: a saját eszközeinkkel, természetesen a kreativitásra törekedve kellett elkészítenünk a Binance logóját. Az internet népe vette a lapot, érdekesebbnél érdekesebb, ám néhol kissé fantáziátlan alkotások is érkeztek, lássuk, hogy melyik bizonyult a legjobbnak idén!

Egy igazán “édes” munkáról van szó, azt is mondhatnánk, hogy nagyon “cuki”. Méz felhasználásával készült ez a pályamű, ezt mi sem bizonyítja jobban, mintsem az, hogy a fotó elkészültekor már meg is jelent néhány méh, akik komoly érdeklődést mutattak a logó iránt.

Az idei, és a tavalyi egyéb versenyzőket is érdemes megtekintenünk, vannak közöttük igazán ötletes munkák:

Ez a hölgy például a hasára rajzolt logót, nem mással, mint a tengerparti nyaralás kötelező kellékével, homokkal. Valóban vonzza a tekintetet!

Ez a hölgy pedig tovább ment egy lépéssel, egyenesen beleborotváltatta a tarkójába a logót.

Mivel jelen cikk szerzője még egy rántottát sem tud elkészíteni, így külön rejtély számára, hogy ez a tükörtojás miként készülhetett, ha olvasóinknak van tippje, kérjük mondjátok el egy komment formájában!

— Binance (@binance) July 6, 2020

A fenti munkát érdemes alaposabban is szemügyre venni, ugyanis Srí Lanka kultúrája jelenik meg benne.

Ez a “torta” pedig Jáva szigetéről származik. Indonéziáról van szó, íme térképen is:

Valaki úgy döntött, hogy egy levélből formálja meg a logót.

Egy újabb gasztro-logó, ezúttal a török konyhából.

Ezt a pályaművet nagyon lelkesen ágyaztuk be a cikkbe, ám az utolsó pillanatban vettük csak észre, hogy nem valódi, hanem photoshop munkáról van szó…

Volt, aki nem igazán erőltette meg magát…

A Binance természetesen díjazta is a pályaműveket, az első helyezett 300 BNB-t, a második és harmadik 150 BNB-t kap, a legkreatívabb alkotás pedig 100 BNB különdíjban részesül. Ha jövőre is lesz verseny, mi mindenképp beszámolunk idejekorán, hogy a hazai közösség is pályázhasson!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img