Sosem értetted a kereskedést? Már nem is kell: automata másolás a Kripto Akadémiától

spot_img

Örömmel jelentjük, hogy az imént élesbe állt legújabb fejlesztésünk, a CopyTrader Pro.

A CopyTrader Pro egy új, önálló termék, amin közel egy éve dolgozunk. Részben a Kereskedési Tippek továbbfejlesztése, részben új ötletek és funkciók ötvözeteként készült el.

A CopyTrader Pro két fontos dologban tud majd a hasznodra válni:

Automatikusan tudod másolni a kedvenc kereskedődet.

Bármelyik kereskedő is legyen a kedvenced, Balage, Keny, Cointhunter vagy a többiek, már egyetlen gombnyomással tudod az ő kereskedéseiket másolni.

Mit jelent a másolás? Azt, hogy az általad kiválasztott kereskedő ügyleteit a te Binance számlád is lemásolja majd. Így a kereskedő nyeresége a te nyereséged is lesz! Ehhez nem kell sem a Discord szerverünk, sem a tőzsde előtt ülnöd, hiszen az indítás után automatikusan működik majd, amíg meg nem állítod.

A másolás attól függetlenül is működik, hogy a te számládon eltérő mennyiségű tőke van, mint amivel a kereskedő kereskedik. A CopyTrader Pro nagy pontossággal tudja lemásolni a kereskedőt és az ő portfóliójának arányos, százalékokban mérhető változásait.

Egyszerűbben tudsz tradet feladni a Binance-en

Egészen eddig az egyik nagy gond a Binance-el az volt, hogy nem tudtál egyszerre egy stop-loss és egy take profit ajánlatot megadni, egyszerre csak egy lehetett bent a tőzsdén. Emiatt gyakran rá kellett nézni a tradekre és még úgy is félre mehetett egy-két kereskedés. Ennek vége. Egyetlen, egyszerű felületen tudod feladni és kezelni a tradeket, ráadásul az eredményességedet is nyomon tudod követni.

Mi kell hozzá, hogy elkezd?

Egy Binance számla a tőkéddel. Egy CopyTrader Pro regisztráció (erre tessék). Ezután csatlakoztatnod kell a Binance számládat a CopyTrader Pro számládhoz, hogy a rendszer tudja kezelni a tőkéd (ez teljesen biztonságos). Ehhez segítséget a regisztráció után kapsz.

Regisztrálj a CopyTrader Pro-n most és kezdd el másolni kedvenc kereskedődet!

A CopyTrader Pro továbbra is fejlesztés alatt áll, a jelenlegi verzióban már hatékonyan és biztonságosan működnek a legfontosabb funkciók: a másolás, a statisztikák és a trade feladás.

Mennyibe kerül?

A CopyTrader Pro-n ingyenesen hozzáférhető a trade feladás és a trade menedzsment. Ehhez egy regisztráció és egy tőzsdeszámla csatlakoztatás után pár kattintással hozzáférhetsz.

A kereskedők automatikus másolásához előfizetés szükségeltetik.

Próbáld ki a CopyTrader Pro-t, nézz szét az oldalon, nézd meg a kereskedők eredményeit és regisztrálj, hogy igénybe vedd a funkciókat.

Ha van kérdésed a CopyTrader Pro-ról, írd meg nekünk kommentben, vagy a Discord szerverünkön keresd meg a #beszélgető szobát a CopyTrader Pro szekció alatt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img