Sandbox: egy virtuális világ tokenje lesz a következő Binance IEO

spot_img

Néhány napja CZ sejtelmesen már belengette, hogy hamarosan egy új ICO, pontosabban IEO fog indulni a Binance Launchpad-jén keresztül, amiről végül ma délelőtt rántották le a leplet.

Az új projekt a Sandbox, egy közösség által vezérelt játékplatform lesz, ahol az alkotók és játékosok a blokklánc segítségével pénzzé is tehetik majd virtuális eszközeiket.

Augusztus 14-én összesen 3 millió dollár értékű SAND tokent fognak értékesíteni, amit a várható túljelentkezés miatt egy lottó húzás keretében fognak végrehajtani, tehát véletlenszerűen választanak majd az érdeklődő vásárlók névsorából. A Sandboxban korábban a Binance kriptós startupokat támogató ága, a Binance Labs is részesedést vásárolt.

A Sandbox világában minden tárgyat, épületet és gyakorlatilag bármit, amit birtokolni lehet, egy egyedi (NFT) token fog reprezentálni a blokkláncon, amiket a játékosok egymás között csereberélhetnek, vagy különböző kriptovalutákért cserébe értékesíthetnek. A SAND tokenek tulajdonosai emellett szavazhatnak is a fejlesztés jövőjét befolyásoló döntések meghozatala során.

“A blokklánc és a kriptopénzek potenciálja messze túlmutat a pénzügyeken. A játékipar villámgyors növekedésének és új technológiák iránti nyitottságának köszönhetően, ezek hamarosan a gaming szektor meghatározó részeivé fognak válni.”

A Sandbox már 50 kisebb-nagyobb gaming területhez köthető partnerrel rendelkezik, melyek között megtalálható a nagy múltra visszatekintő Atari is.

A SAND maga egy ethereum alapú, ERC20 token lesz, ami hozzáférést biztosít majd a játékban elérhető eszközökhöz, így ezzel lehet majd karaktereket létrehozni, földet és felszereléseket vásárolni. A játékban birtokolt földterület egyben a staking megfelelője is lesz. A virtuális ingatlanokkal rendelkezők részesedést fognak kapni a platformon végrehajtott tranzakciók után levont jutalékokból.

A Sandboxxal és az IEO-val kapcsolatos további információkat a Binance Launchpad oldalán találhatjátok meg. A vásárban való részvételhez BNB tokenekre (minimum 200 USD) és előzetes regisztrációra van szükség, amire augusztus 6 és 12 között lesz lehetőség.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img