Brave: új partnerségek és szinkronizálás

spot_img

A Brave fejlesztői nyáron sem lazsálnak. Most a leggyorsabb böngésző utóbbi hetekben napvilágra került újdonságait foglaljuk össze.

A Brave együttműködésre lépett az USÁ-ban népszerű Gemini tőzsdével. Ennek eredményeképpen egy Gemini widget-el bővült a Brave kínálata. Hasonlóan a már működő Binance widgethez, a Gemini modulja is kirakható a kezdőképernyőre és gyors kriptopénz kereskedést tesz lehetővé.

A böngésző keletre is terjeszkedik, méghozzá Japán legnagyobb kriptopénztőzsdéjével, a bitFlyer-el léptek megállapodásra.

Ennek nyomán egy közös kriptopénztárca fejlesztésébe kezdenek. A tárca összeköttetésben áll majd a Brave-el és a bitFlyer-el is. Azok, akik BAT tokeneket kapnak reklámok nézéséért, így egyszerűen felhasználhatják azokat a tőzsdén. Emellett japán jenre is egyszerűen átkonvertálható lesz a BAT. Egyelőre az “Integrated Wallet” nevet viselő fejlesztésnek 2020 novemberére lesz egy használható verziója.

Magán a böngészőn is végrehajtottak fejlesztéseket. Mostantól több adatot tudunk szinkronizálni az eszközeink között. Ezalatt a következő adatokat értik: könyvjelzők, jelszavak, automatikus kitöltések adatai, előzmények, nyitott fülek, bővítmények, témák és a böngésző beállításainak adatai.

Mivel teljesen újradolgozták a szinkronizálás működését, a felhasználóknak újra be kell állítaniuk a legközelebbi indításkor, hogy mi az amit szeretnének, vagy épp nem szeretnének szinkronizálni az eszközeik között.

Próbáld ki a piac leggyorsabb böngészőjét most. Ezzel a linkkel 2,5$ értékű ajándék BAT üti a markodat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img