Már VET is használható a Travala rendszerében

spot_img

A maga műfajában minden bizonnyal első Travala.com, a kriptopénzekre, pontosabban azok elfogadására szakosodott utazásszervező, amit a Binance is támogat felvette a Vechain kriptopénzét is elfogadott coinjai, tokenjei listájára, így már VET llenében is utazhatunk.

Az utazásszervező egy blogposztban jelentette be a fejleményt, elmondásuk szerint immár 2 200 000 hotel és egyéb, kiadó ingatlan várja a pihenni vágyókat rendszerükön keresztül, igazán szép teljesítmény egy alig egy-két éves vállalkozástól. Maga a platform is rendelkezik -természetesen- saját kriptopénzzel, ez az AVA, emellett elfogadott a BTC, ETH, és a BNB is.

Sunny Lu, a Vechain első embere közleményében elmondta, hogy “nagy öröm” számukra az újabb együttműködés, hiszen számos, sőt, szerteágazó területen dolgoznak már a legkülönbözőbb partnereikkel, a mostani megállapodást újabb lépésnek tekintik a blokklánc, illetve természetesen saját kriptopénzük mainstream elterjedéséhez.

Juan Otero, a Travala alapítója pedig úgy nyilatkozott, hogy folyamatosan arra törekednek, hogy “értéket adjanak” felhasználóiknak, egyben -nem meglepő módon- fontos céljuk, hogy minél szélesebb körben elterjesszék a kriptopénz használatot, illetve az azok segítségével bonyolított utazást.

Ha többet szeretnél tudni a kriptopénzek világáról, akkor kezdj el tanulni még ma, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, blokkláncról, kereskedésről, számos egyéb témáról számolunk be egy-egy könnyen emészthető, emailben érkező anyag formájában!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img