Megduplázta tőkéjét legsikeresebb kereskedőnk. Így másolhatod őt te is!

spot_img

Minden eddigi rekordunkat megdöntve, Keny az elmúlt héten 114%-os nyereséget ért el saját profilján.

Az elmúlt három hónapban Keny közel megháromszorozta tőkéjét, a tőkenyereség mutató (RoE) a tegnapi napon már a 270%-ot is elérte.

Hogy mi volt Keny titka? Azt inkább mondja el ő maga:

Tulajdonképpen a szemléletmódom változott meg és talán ez miatt lett ebben a hónapban ilyen kimagasló eredmény.

A történet talán egy évre is visszanyúlik. Onnan indítanám a dolgot, hogy körülbelül egy éve  édesanyám betegsége és az ő állapotának romlása az én lelki világomra és ezáltal a kereskedéseimre is rossz hatással volt. Ha visszanézed a statisztikát, akkor láthatod, hogy akkortájt romlani kezdtek a számok.

Akkor határoztam úgy, hogy nem kockáztatom sem a magam sem pedig más tőkéjét és kicsit visszavonultam a kereskedéstől. Ezt az időt igyekeztem a hasznomra fordítani, és a tanulásra fókuszáltam. Több tanfolyamon vettem részt, ezek közül egészen biztosan Cimballi tréningje volt rám a legnagyobb hatással.

A kereskedési rendszeremnek az ő szemléletmódjai és felfedezései adják az alapot. Az ő tanácsára kezdtem el Jeffrey Kennedy tréningjét is, aki az Elliott Wave International vezető oktatója. A célom ezzel egyebek mellett az volt, hogy mélyrehatóbb tudást szerezzek az Elliot hullámelmélet gyakorlati alkalmazásában, és egy diplomát szerezzek belőle.

Ez a tudás kiteljesítené a rendszerem és választ kapnék olyan kérdésekre is az árfolyammozgásokkal kapcsolatban, amelyekkel Cimballi nem foglalkozott. Ezzel nem csak a kereskedői oldalam fejlődhetne, hanem az elemzői, mivel úgy érzem hogy az elemzésben még közel sem vagyok azon a szinten ahol szeretnék lenni.

Ami pedig a hónap eredményeit illeti, egy kicsit talán szerencsém volt, és talán azt mondhatom hogy a brutális drawdown hatására még jobban odafigyelek a kockázatkezelésre.

Ha közelebbről megnézed a kötéseimet, láthatod, hogy a legnagyobb hasznot a YFI hozta ebben a hónapban, amellyel hellyel-közzel több mint 400%-os profitot sikerült realizálni. Emellett a jelenleg is futó COMP is 40%-os pluszban van.

Szeretnéd automatikusan másolni Keny kereskedéseit? Akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni a CopyTrader Pro-ra és bekötni a Binance számládat.

A kettőn kívül nem igazán tudnék mást kiemelni, egyszerűen a kereskedési stílusomnak kedvezett a piac. Én ebben látom elsősorban ennek a teljesítménynek a titkát.

Látom ugyanakkor azt is, hogy miben kellene még fejlődnöm. Úgy vélem türelmesebbnek kell lennem azokban az időszakokban, amikor a piac nem az én stílusomnak kedvezően mozog és ezeket az időszakokat kellene hatékonyabban felismernem. Nagyjából így tudnám összefoglalni a mostani sikereim okát.

Szeretnéd te is automatikusan követni legsikeresebb kereskedőnket? Az alábbiakat kell tenned:

  1. regisztrálj a CopyTrader Pro-ra
  2. kösd össze a Binance számládat a CopyTrader Pro-val (ehhez a regisztráció után kapsz segítséget)
  3. Válassz előfizetést és indítsd el a másolást!

Az előfizetési díjat a tőkéd mennyisége és az előfizetés hossza határozza meg, részletekért kattintsd végig az ‘Előfizetések’ oldalt.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img