Eladott a Sushiswap feje, bedőlt a coin

spot_img

13 millió dollár. Ennyiért adta el összes SUSHI tokenjét tegnap annak alapítója – akit csak Chef Nomi álnéven ismerünk. A nagy eladás mindössze pár nappal azután jött, hogy a SUSHI egy nap alatt elérte a 10 dollárt.

A Twitteren mások szellőztették meg, hogy Chef Nomi eladott, aki ezután kénytelen volt reagálni a vádakra. Nem tagadta, hogy eladta az összes coinját, de tagadta, hogy exit scammelt volna.

„Az emberek azt kérdezik, hogy exit scammeltem-e? Egyáltalán nem. Még mindig itt vagyok. Továbbra is részt veszek a diskurzusban és segítek a technikai részben is. Azon fogok dolgozni, hogy sikeres legyen a tokenek migrációja.”

„Charlie Lee is hasonlóan tett és a Litecoin gond nélkül túlélte”

– szólt a befejezése.

Természetesen rengeteg kritika érte az eladásért és a válaszaiért Chef Nomi-t, aki azzal tudott érvelni, hogy ő alkotta meg az egészet, ő fejlesztett és ő hozta össze a közösséget a projekt köré. Ezért pedig szerinte hálásnak kéne lenniük.

https://twitter.com/LLLuckyL/status/1302238208164532224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1302238208164532224%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptopotato.com%2Fsushi-crashing-over-50-as-sushiswaps-lead-developer-sells-his-tokens%2F

Az árfolyam 4 dollárról az esemény hatására 1 dollárra zuhant, majd egy megpattanás következett. Jelenleg 2,4 dollár körül kereskedik.

Szeptember elsején listázta a Binance a SUSHI-t, amikor már elég egyértelmű volt, hogy ez egy buborék lesz. A Binance fejét, Changpeng Zhao-t is betámadták a Twitteren, aki gyakorlatilag azzal rázta le a kritikusokat, hogy senkit nem kényszerített rá, hogy belevegyen és ő figyelmeztetett a kockázatokra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img