1000 dollárt kap mindenki, aki kipróbálta az Uniswap-et

spot_img

Néhány órával ezelőtt saját tőzsde tokent dobott piacra a legnagyobb decentralizált váltó, az Uniswap. Az UNI tokenek 15%-át az oldal korábbi felhasználói között, airdrop formájában osztották ki.

Aki 2020. szeptember 1-je, 12:00 előtt kereskedett a platformon és most belép a korábban ehhez csatlakoztatott Metamask, Etherscan, Ledger, stb. tárcájával, az a képernyőn felbukkanó bazi nagy lila kockára klikkelve máris átutalhatja magának a tokenjeit.

Egy gyors, személyes ismeretségi körben és közösségi oldalakon végzett kutatás után, nagy valószínűséggel kijelenthetem, hogy minimum 400 UNI-t kapott mindenki, aki tradelt már az oldalon. Mivel az UNI-t jelenleg 60 millió dolláros piaci részesedés mellett, 2.5 dollár feletti árfolyamon kereskedik, ez 1000 dollárt meghaladó ajándékot jelent minden korai felhasználónak.

Az UNI ma reggelre minden nagyobb váltóra felkerült, így többek közt már kereskedhető a Binance felületén is.

Az Uniswap rendszere jelenleg eléggé le van terhelve, nekem például csak közel 1 órányi próbálkozás és számos error üzenet után volt hajlandó végrehajtani az 1000 dollár igényléséhez szükséges tranzakciót. Ami az utalás összegét illeti, az Ethereum blokklánának túlterheltsége miatt jelenleg 17-20 dolláros fee-vel érdemes számolni a tokenek saját tárcába történő átutalásához, plusz még egyszer ennyivel, ha tovább küldenétek őket egy másik tőzsdére.

Az UNI okos szerződés címe, amivel egyedi tokenként felvehetők egy ethereum tárcába:

0x1f9840a85d5aF5bf1D1762F925BDADdC4201F984

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img