Jövő kedden Blockchain Budapest!

spot_img

Ismét megrendezésre kerül a Blockchain Budapest, a hazai kriptopénz-ökoszisztéma legnagyobb konferenciája. Természetesen 2020 slágere, a DeFi is terítékre kerül, de nem ez lesz az egyetlen előadástéma, amiért érdemes ellátogatni jövő kedden a Sugár Event rendezvényközpontba.

Szeptember 29. – Sugár Event, részletek, tematika és előadók a rendezvény bemutatkozó oldalán, itt, a pontos helyszín térképen pedig itt:

Szóba kerül majd, hogy vajon van-e kihívója a bitcoinnak, a Central Bank Digital Currency kérdésköre, a blokklánc üzleti alkalmazásának lehetőségei, a blokklánc és a hackerek kapcsolata, számos egyéb téma egyaránt. Az összes előadó itt látható.

A Kripto Akadémia az esemény médiapartnere, érdemes eljönnöd, hiszen a hazai szakma színe-java jelen lesz, remek lehetőség a kapcsolatépítésre, és a véleményvezérek gondolatainak meghallgatására. Ezen a piacon nem mindig könnyű tájéjozódni, a jövő héten találkozhatsz olyanokkal, akik folyamatosan a kriptopénzek ütőerén tartják a kezüket, igazán tisztán látnak a pályán!

Azok a jegyvásárlók, akik nem szeretnének részt venni a járványhelyzetre való tekintettel, online megtekinthetik az előadások felvételét.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img