Gyakran kérdeztétek – CopyTrader Pro

spot_img

Az alábbiakban egy rövid összefoglalót olvashattok a gyakran felmerülő kérdésekről a CopyTrader Pro kapcsán. Ha szeretnél velünk vagy a többi felhasználóval kapcsolatba lépni, gyere fel a Kripto Akadémia Discord szerverére és keresd meg a CopyTrader Pro részt.

Mi van ha a kereskedő nyereséges? Akkor is az előfizetett tőkével másol tovább vagy a változott tőkével?

A megadott keretösszeggel elindulhat a másolás. Legyen ez például 500 dollár. Ha ebből az összegből nyereséged származik a CopyTrader Pro-n, akkor a rendszer ennek a nyereségét is visszaforgatja a másolásba a jövőben. Vagyis ha a másolás feltornázza ezt 600-ig, onnantól kezdve lényegében már 600 dollárral másolsz. Tulajdonképpen kamatos kamathoz hasonló módon másol.

Dollárban vagy bitcoinban méritek a nyereséget?

A felületeinken mindkét értéket vezetjük, ezeket te is látod, legyen szó egy másolható kereskedő eredményeiről vagy a saját kereskedésed eredményeiről. A RoE BTC (Return on Equitiy – tőkenyereség mutató) és a RoE USD jelzi a BTC ill. a dollár eredményeket.

A kereskedőink többsége a dollárban mért eredmények növelésére törekszik és az ajánlatainkban is erre szoktuk felhívni a figyelmet.

Mi a helyzet a Discord-on a Kereskedési Tippekkel?

A jól ismert kereskedőink továbbra is megosztják tippjeiket a Discord szerverünkön is, ehhez továbbra is előfizetés útján férhetsz hozzá. A CopyTrader Pro és a KerTippek két külön termék, ami különböző igényeket elégít ki. A KerTippekben például egy-egy tőkeáttételes szignál is előfordul, de a közösséggel és a kereskedőkkel is itt tudsz beszélgetni.

A tőkeáttételes tőzsdék bevezetése csak későbbre várható a CopyTrader Pro-n – jelenleg a Binance spot tőzsde bekötése az elérhető.

Vannak kockázatok?

A CopyTrader Pro élesben áll, az alapvető funkciók működnek, ahogy a másolás is. Ennek ellenére a termék még béta fázisát éli: folyamatosan fejlesztjük a felhasználók visszajelzései alapján. Legutóbb például a másolás algoritmusait finomhangoltuk.

Az eredményesség nagyrészt attól a kereskedőtől függ, akit épp másolsz és kis részben függ a CopyTrader Pro rendszereitől.

Ha a kriptopénzekben mozogsz, akkor tudod, hogy a piacok nagyon kockázatosak, változóak és volatilisek, ezért érdemes megfogadni a régi tanácsot: csak azt a tőkét kockáztasd, amit nem félnél elveszíteni.

Ezen felül a kockázatok csökkentésére azt szoktuk javasolni, hogy egy erre a célra létrehozott Binance számlával kezdj neki és a másolásban lévő coinokat ne kereskedd kézzel.

Tovább a CopyTrader Pro-ra >>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img